Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Investitorul cu care Pantilimon poate da lovitura la Poli Timişoara: "Nu mi-ar fi greu construim un club puternic". Când s-ar putea produce anunţul

Investitorul cu care Pantilimon poate da lovitura la Poli Timişoara: "Nu mi-ar fi greu construim un club puternic". Când s-ar putea produce anunţul

Fotbal intern

Comentarii

Un club important din România aşteaptă dezvoltarea infrastructurii sportive din oraş, pentru a putea atrage investitori. Poli Timişoara încearcă să revină în Liga 2, iar în aceeaşi măsură are nevoie de investiţii, pentru a-şi recăpăta strălucirea de altă dată. Deja, un afacerist şi-a arătat intenţia de a veni alături de club.

E notoriu şi vrea să investească la Poli Timişoara! "Voi fi acţionar fără drept de decizie"

Marian Iancu a vorbit din nou despre planul său de a reveni în fruntea clubului Poli Timişoara. Dacă la Rapid a criticat implicarea lui Dan Şucu prin investiţiile pe care le face, fostul patron al echipei de pe Bega ar fi tentat să facă pasul la Poli Timişoara. 

"Nu e vorba despre putinţă, ci despre dorinţă. Există două locuri unde aş putea fi implicat. Unul e închis (n.r. - Rapid) şi e foarte bine că e închis, că există un Şucu care investeşte şi sper să investească, pentru că de iluzii m-am săturat şi iată că se fac doi ani la anul în care investiţiile sunt minimale. Toate reuşitele sunt conjuncturale, datorită spiritului alb-vişiniu. 

Iar al doilea loc unde aş putea investi ar fi Timişoara, care nu are infrastructură. Dorinţa mea e unde m-as simţi bine, confortabil, cu calitatea şi posibilitatea să dezvolt fotbal. Am o vârstă, au trecut multe evenimente în ultimii 10 ani peste mine şi n-aş mai vrea să fiu captiv la nivel de decizie în fotbal. Dacă eşti element de decizie într-un club de fotbal de vârf în Liga 1, devii captiv şi n-aş mai putea fi, nu m-ar mai lăsa nervii, nu m-aş mai expune", a declarat Marian Iancu, pentru Sport Total FM

Marian Iancu, despre implicarea Poli Timişoara: "Când se va construi infrastructura"

La Timişoara urmează să apară un stadion impresionant, al doilea din ţară la nivel de capacitate, iar până atunci Politehnicii i s-a promis o arenă tip lego. Acestea sunt câteva dintre investiţiile aşteptate de Marian Iancu, pentru a reveni. 

"Sigur, cu certitudine, mai devreme sau mai târziu vor fi lângă una dintre cele două echipe. Probabil la Timişoara, când se va construi infrastructura, în doi, trei ani. Voi fi acţionar fără drept de decizie, voi ajuta cu ce pot, financiar, cu cunoştinţele, dacă mă vor asculta. Voi fi un plus pentru Timiţoara la un anumit moment. 

O aştept pe Timişoara şi o urmăresc la ce nivel de infrastructură se dezvoltă, iar în funcţie de asta voi hotărî să mă apropii. Atunci, eu am investit în infrastructură ca să jucăm la nivel de Europa, dar acum totul e la pământ. Când voi simţi că lucrările au demarat, voi pune şi eu umărul ca echipa să crească. 

Acolo e Pantilimon (n.r. - manager general la Poli Timişoara), jucător pe care l-am promovat, un om foarte serios, foarte serios şi care va ţine în echilibru echipa până când investiţiile vor fi la nivelul optim. Este calitate umană şi nu mi-ar fi greu să pun umărul să mai construim încă o dată un club puternic", a mai spus fostul patron al Politehnicii Timişoara, Marian Iancu

Afla mai multe despre: marian iancumarian iancu poli timisoaracostel pantilimon 

viewscnt
Articole similare