Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Marian Iancu, pregătit să revină în fotbalul românesc. Clubul pe care a pus ochii: ”E un pol zonal acolo, cu potenţial uriaş, dar nu au infrastructură”

Marian Iancu, pregătit să revină în fotbalul românesc. Clubul pe care a pus ochii: ”E un pol zonal acolo, cu potenţial uriaş, dar nu au infrastructură”

Fotbal intern

Comentarii

Marian Iancu (58 de ani) este gata să revină în fotbalul românesc şi să aducă la cel mai înalt nivel un club de tradiţie, scufundat în prezent prin ligile inferioare.

Marian Iancu vrea să revină în fotbalul românesc ca investitor. El a fost la conducerea celor de la Poli Timişoara în perioada 2005-2014, când formaţia bănăţeană era una dintre cele mai importante din România.

Ulterior, omul de afaceri a fost trimis la închisoare, petrecând opt ani în spatele gratiilor. Eliberat în anul 2022, acesta vrea să investească din nou în fotbalul din România.

”E un pol zonal acolo, un loc fantastic, cu mare viitor şi cu potenţial uriaş în ceea ce priveşte fotbalul”

Iar clubul la care vrea să se implice financiar este tot Poli Timişoara, formaţie aflată în momentul de faţă în ligile inferioare din România, mai exact în liga a treia.

Dar timişorenii vor să revină cât mai repede în elita fotbalului românesc, iar acest lucru ar putea fi facilitat de un nou stadion în Timişoara şi de posibila implicare financiară a lui Marian Iancu la echipă.

"Aştept Timişoara. Ştiu ce înseamnă fotbalul în Timişoara, îi ştiu pe copiii bănăţeni, cunosc potenţialul lor în fotbal. E un pol zonal acolo, un loc fantastic, cu mare viitor şi cu potenţial uriaş în ceea ce priveşte fotbalul. Nu au infrastructură, din păcate. Unde s-a făcut infrastructură, lucrurile au luat-o din loc.

Vedeţi că la Craiova sunt două echipe, Sibiul se ridică, Petrolul construieşte, de asemenea. Priviţi şi la Rapid ce înseamnă stadionul pentru suflarea giuleşteană. E mic, dar vin copii, este emulaţie, vezi tineret, există un viitor.

Nu trebuie doar stadion, ai nevoie şi de o bază. Aici, nu pot să nu-l felicit pe domnul Şucu pentru ce a făcut la Rapid”, a spus Marian Iancu, conform Playsport.

Totuşi, recent, Marian Iancu a avut un discurs dur la adresa unuia dintre cei mai noi investitori din fotbalul românesc, Dan Şucu de la Rapid.

Afla mai multe despre: marian ianculiga 2poli timisoara 

viewscnt
Articole similare