Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Va fi un meci al orgoliilor şi între patroni, între mine şi Becali”. Dan Şucu, propria variantă despre derby-ul FCSB - Rapid

”Va fi un meci al orgoliilor şi între patroni, între mine şi Becali”. Dan Şucu, propria variantă despre derby-ul FCSB - Rapid

Rapid

Comentarii

Dan Şucu este convins că derby-ul dintre FCSB şi Rapid va fi şi un duel între patronii celor două mari rivale.

Rapid are un test dificil în faţă, derby-ul cu FCSB, programat astăzi, 5 noiembrie, de la ora 20:30, în etapa a 15-a, pe Orange Sport 1 şi Orangesport.ro.

Dan Şucu: ”Va fi un meci al orgoliilor la toate capitolele”

Înaintea duelului de pe Arena Naţională a vorbit şi Dan Şucu, acesta fiind într-un soi de război al declaraţiilor de la distanţă în ultima vreme cu Gigi Becali.

Acţionarul majoritar de la Rapid a subliniat că acest derby cu FCSB este vorba şi despre un duel ”al orgoliilor şi între patroni”.

”Va fi un meci al orgoliilor la toate capitolele. Va fi un meci al orgoliilor între suporteri, va fi un meci al orgoliilor între jucători şi da, va fi un meci al orgoliilor şi între patroni, între mine şi domnul Becali.

Nu putem să nu spunem şi că avem mulţi fotbalişti accidentaţi, dar mai important decât noi este faptul că va fi un meci foarte important pentru jucători şi pentru fanii noştri. 

Ne ducem să câştigăm împotriva lui FCSB cu toate problemele pe care le avem. Mă bazez pe determinare, pe ambiţia noastră, chiar dacă suntem un Rapid rănit”, a declarat Dan Şucu, potrivit Fanatik.

Totodată, omul de afaceri de la Rapid a anunţat şi ce sume vor primii componenţii clubului giuleştean în cazul unei victorii cu marea rivală FCSB.

Afla mai multe despre: dan sucugigi becalifcsb rapid 

viewscnt
Articole similare