Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ce se întâmplă cu Alex Mitriţă? MM Stoica a analizat situaţia starului de la Craiova şi ştie care este problema echipei lui Rotaru

Ce se întâmplă cu Alex Mitriţă? MM Stoica a analizat situaţia starului de la Craiova şi ştie care este problema echipei lui Rotaru
Comentarii

Alex Mitriţă a fost adus în această vară la Universitatea Craiova cu surle şi trâmbiţe, însă fostul jucător al lui New York City nu traversează deloc o perioadă bună.

În vârstă de 28 de ani, aripa echipei lui Mihai Rotaru a avut un start excelent de sezon, însă nu a reuşit să-şi continue forma bună şi a dezamăgit în ultimele etape. Mitriţă a fost integralist în derby-ul Craiovei, însă nu a avut mari realizări, iar prestaţia sa modestă a stârnit semne de întrebare.

MM Stoica crede că poziţia lui Mitriţă a creat probleme în atacul oltenilor

Invitat în studioul Orange Sport, Mihai Stoica susţinut că prezenţa lui Mitriţă pe flancul stâng al atacului echipei lui Rotaru a dat peste cap ofensiva olteană, deoarece Andrei Ivan a fost cel mai bun jucător al Universităţii Craiova pe postul de extremă stânga în ultimele două sezoane.

”Cred că venirea lui şi titularizarea pe poziţia de atacant stânga a creat probleme mari Craiovei, pentru că aia era poziţia lui Ivan şi agreată şi de Baiaram. În ultimii doi ani, Ivan a avut nişte cifre foarte bune. Mitriţă e un jucător bun, doar că nu cred că Universitatea Craiova arată mai bine decât anul trecut. A avut probleme multe cauzate de accidentări”, a spus Mihai Stoica, la Orange Sport.

  • Alex Mitriţă a marcat două goluri şi a pasat decisiv de cinci ori în 14 meciuri pentru Universitatea Craiova în acest sezon. Este cotat de Transfermarkt la 2.500.000 de euro.

Afla mai multe despre: universitatea craiovaalex mitriţăsuperligă 

viewscnt
Articole similare