Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"E clar că CSU e echipa sistemului. Aşa au apărut şi în fotbal, în 2013, teleportaţi". S-a dezlănţuit după derby-ul Craiovei: "Echipa lor e în cădere"

"E clar că CSU e echipa sistemului. Aşa au apărut şi în fotbal, în 2013, teleportaţi". S-a dezlănţuit după derby-ul Craiovei: "Echipa lor e în cădere"
Comentarii

Patronul lui FCU Craiova 1948, Adrian Mititelu, a fost dezlănţuit la adresa Universităţii Craiova, pe care a acuzat-o că are arbitraje favorabile. De asemenea, şi-a spus din nou părerea despre apariţia echipei rivale din oraş.

Adrian Mititelu a făcut-o praf pe echipa rivală din Craiova: "S-o lase mai moale. S-a văzut clar cine a fost Ştiinţa astăzi"

Universitatea Craiova şi FCU Craiova 1948 au încheiat nedecis derby-ul Craiovei, scor 1-1.

După meci, Adrian Mititelu a fost scandalizat de banner-ul afişat în galeria adversă şi a afirmat că Universitatea Craiova este o echipă ajutată de arbitri. 

„Sunt cea mai mare victimă a lui Mircea Sandu şi a lui Mitică Dragomir, am pierdut 30-40 de milioane de euro şi şapte, opti ani din viaţă din cauza lor, dar niciodată nu se întâmpla pe timpul lui Sandu Mircea să am asemenea arbitraj!

E clar că CSU e echipa sistemului, aşa au apărut şi în fotbal, în 2013, teleportaţi! Încă de la promovarea noastră din 2021, tot timpul ne-au ciupit sau ne-au furat cu arbitrii, care au arbitrat în favoarea lor. Cu excepţia primului meci direct, în care ne-au bătut fără drept de apel, pe noi ne-au învins doar cu arbitrajul.

A fost un arbitraj părtinitor, nici nu ştiu ce să mai fac. Noi facem unele afirmaţii, suntem amendaţi, dar câinii latră, ursul merge şi nu se întâmplă nimic! Mă simt foarte frustrat! Dar mă aşteptam la un asemenea arbitraj, ştiam că acest arbitrjul e preferatul lor (n.r. - Radu Petrescu)

Nu ştiu cum face domnul Rotau de are noroc de nişte arbitri care, de obicei, îl arbitrează foarte bine pe dumnealui. Domnul Bodescu ar putea să ne spună mai multe despre repartizarea arbitrajelor în fotbalul românesc. Poate că Padula a greşit în momentul în care a protestat atât de energic, dar Bancu face un henţ clar la acea fază, un henţ important! Negru a primit un cot în gură şi nu s-a dat nimic...", a spus Adrian Mititelu. 

Adrian Mitielu: "CSU e una dintre echipele favorizate"

„Arbitrajul a fost 15% cu CSU! Nu e o surpriză, dar vă spun că din această seară am stabilit deja o acţiune. Nu se poate, trebuie să facem ceva cu arbitrajul. Trebuie să se întâmple ceva. Sunt două-trei echipe favorizate an de an, iar CSU e una dintre echipele favorizate. Nu doar la meciurile cu noi, am observat că şi în alte meciuri. Primesc un plus de 10-15%, ceea ce e incorect!

Ei vorbesc despre Ştiinţa, despre tradiţie, despre spirit şi onoare. Dar Ştiinţa toată viaţa ei a luptat cu nedreptăţile! Justiţia din arbitraul românesc este deplorabilă. Nu e justiţie, e injustiţie.

S-o lase mai moale cu spiritul! Ştiinţa a fost o echipă vânată de sistem, n-a fost o echipă sprijinită de sistem cum sunt ei acum. Să le fie ruşine! Am văzut că spuneau jucătorii lor la declaraţii că le pare rău că nu ne-au bătut. Bă, să spuneţi sărut mâna că n-aţi luat multe astăzi! Chiar n-aţi văzut jocul? FCU a fost cu 3 clase peste ei.

S-a văzut clar cine a fost Ştiinţa astăzi, s-a văzut cine este echipa cea mai bună şi cine are jucătorii cei mai buni. Aşa că s-o lase moale, să nu mai spună că au echipă mai bună. 

Ştiam, în sinea mea, că avem o echipă mai bună decât a lor. Ei au doi-trei jucători mai buni, în rest sunt nişte jucători normali, pe care-i are orice echipă. Echipa lor e în cădere, a noastră este în urcare. 

Dacă l-am fi avut şi pe Bauza... Baeten a intrat doar 10 minute. Noi nu i-am putut folosi pe Ivan şi Mitriţă ai noştri, aşa îi consider eu. Sunt jucători extrem de importanţi pentru noi, la fel cum sunt Ivan şi Mitriţă la CSU”, a adăugat patronul lui FCU Craiova 1948, Adrian Mititelu

Afla mai multe despre: adrian mititelumihai rotaruuniversitatea craiova fcu craiova 

viewscnt
Articole similare