Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Noul antrenor al Universităţii Craiova a furat startul. A venit la derby-ul cu FC U Craiova 1948

Noul antrenor al Universităţii Craiova a furat startul. A venit la derby-ul cu FC U Craiova 1948
Comentarii

Ivyalo Petev (48 de ani), noul antrenor al Universităţii Craiova a venit la derby-ul oraşului, cu rivalii de la FC U Craiova 1948.

Ivyalo Petev, prezent la derby-ul oraşului Craiova

Bulgarul în vârstă de 48 de ani a fost surprins în incinta stadionului Ion Oblemenco la ora partidei dintre cele două echipe din Craiova.

Din informaţiile GSP, Ivaylo Petev, care a pregătit-o pe Ludogorets Razgrad, este antrenorul ales de Mihai Rotaru pentru banca tehnică a echipei sale.

Bulgarul le-a mai antrenat pe Levski, AEL Limassol, Dinamo Zagreb, Omonia Nicosia, Al Qadsiah şi Jagiellonia, dar a fost şi selecţionerul Bosniei şi al naţionalei Bulgariei.

Astfel, Petev va fi primul străin care va conduce gruparea din Bănie, după Marinos Ouzounidis, care a părăsit-o pe Universitatea în vara anului 2021. 

Ca jucător, Petev şi-a petrecut aproape toată cariera la echipe din campionatul Bulgariei, cea mai importantă dintre acestea fiind Litex Lovech.

Acesta a fost demis de Ludogorets după egalul cu Arda din deplasare.

Ivaylo Petev a câştigat titlul şi Cupa Bulgariei alături de formaţia la care activează şi Cosmin Moţi după retragerea din fotbal.

Petev a antrenat la naţionala Bosniei jucători precum Edin Dzeko şi Miralem Pjanic.

Universitatea Craiova este pe locul patru în Superliga.

Afla mai multe despre: universitatea craiovamihai rotarusuperliga 

viewscnt
Articole similare