Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Naţionala lui Xavi Pascual, încă o înfrângere în stagiul de pregătire pentru Campionatul European de handbal masculin! Franţa a câştigat cu 40-21

Naţionala lui Xavi Pascual, încă o înfrângere în stagiul de pregătire pentru Campionatul European de handbal masculin! Franţa a câştigat cu 40-21

Handbal

Comentarii

Naţionala de handbal masculin a României a fost învinsă sâmbătă, la Toulouse, de campioana olimpică Franţa, scor 40-21, în al doilea meci amical din stagiul de pregătire pentru Campionatul European din 2024.

Naţionala masculină a României, înfrângere şi în al doilea amical, cu multipla campioană Franţa

Tricolorii au pierdut şi primul meci amical din acest stagiu, tot în deplasare, la Podgorica, cu Muntenegru, scor 28-38 (15-15).

Stagiul de pregătire s-a desfăşurat, începând din 26 octombrie, iar acţiunea condusă de Xavi Pascual a fost o etapă înaintea participării la Campionatul European din 2024, la care România s-a calificat după 28 de ani.

Tricolorii vor juca în grupa B, cu Spania, Austria şi Croaţia. Primele două clasate în fiecare grupă se vor califica în faza grupelor principale.

Turneul final al CE2024 va avea loc între 10-28 ianuarie, în şase oraşe din Germania, cu meciul de deschidere Germania – Elveţia, la Düsseldorf, şi finalele la Koln.

Naţionala României a participat ultima dată la un turneu final de Campionat European la ediţia din 1996, când s-a clasat pe locul 9 din 12 echipe participante.

Titlul european a fost câştigat în 2022 de Suedia.

Afla mai multe despre: romania handbal masculinxavi pascualromania franta handbal masculin 

viewscnt
Articole similare