Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"Jucătorii s-au aliat împotriva lui". Dioszegi s-a trezit la uşă cu 12 fotbalişti de la Sepsi, care s-au plâns: "Problema e că toată echipa a venit" | EXCLUSIV

"Jucătorii s-au aliat împotriva lui". Dioszegi s-a trezit la uşă cu 12 fotbalişti de la Sepsi, care s-au plâns: "Problema e că toată echipa a venit" | EXCLUSIV
Comentarii

Sepsi s-a transformat dintr-o nou-promovată în surpriza ultimelor sezoane din Superliga, iar vestiarul a căpătat personalitate pe măsură ce performanţele au venit. Pentru Orange Sport, acţionarul Laszlo Dioszegi a dezvăluit momentul în care "jucătorii s-au aliat împotriva" unui membru important al staffului.

La Sepsi, fotbaliştii s-au revoltat faţă de un om important din staff. Laszlo Dioszegi: "Jucătorii n-au avut dreptate"

Atmosfera la clubul din Sfântu Gheorghe a fost tulburată în acest sezon, deşi echipa a fost aproape de calificarea în grupele Conference League. Sâmbătă, de la 16:45, Sepsi joacă acasă cu Petrolul, în Superliga, în direct pe Orange Sport 1 şi Orangesport.ro, primul test pentru ca Liviu Ciobotariu să-şi prelungească şederea pe banca echipei

După ce a pus capăt anchetei de la Sepsi, Laszlo Dioszegi a dezvăluit că fotbaliştii s-au contrat şi că mijlocaşul Cosmin Matei l-a sfidat pe Liviu Ciobotariu. 

De asemenea, conducătorul lui Sepsi a dezvăluit momentul în care fotbaliştii din lot s-au raliat contra fostului preparator fizic, iar cu nemulţumirile au ajuns până la Dioszegi. 

Ionel Colonel a făcut parte din stafful lui Cristiano Bergodi la Sepsi, când echipa a devenit câştigătoarea Cupei României, iar cu antrenorul italian a făcut pasul la Rapid Bucureşti. 

Însă, preparatorul fizic Ionel Colonel n-a fost pe placul fotbaliştilor de la Sepsi, care s-au revoltat şi s-au plâns în masă. 

"Cu Bergodi, a fost o singură dată când jucătorii s-au aliat împotriva preparatorului fizic. Dar, ca dovadă, la Rapid totul e ok, jucătorii n-au avut dreptate", a declarat Laszlo Dioszegi, pentru Orange Sport. 

"Rapidiştii de ce ară pămânul, aleargă precum căprioarele?"

De altfel, patronul şi-a adus aminte de acel moment şi l-a dezbătut inclusiv la ultima discuţie cu jucătorii din lot. Laszlo Dioszegi le-a dat exemplul Rapidului, care se află pe locul al treilea, cu 26 de puncte, în clasamentul Superligii. 

(n.r. - la şedinţa de după meciul de Cupa României cu Corvinul) Le-am spus că dacă v-aţi plâns de domnul Colonel, că n-a făcut treabă bună, rapidiştii de ce ară pămânul, aleargă precum căprioarele? 

N-au mai zis nimic. Problema e că toată echipa a venit, trebuie să recunosc. S-au plâns 10-12 jucători şi de asta nu m-am gândit la o chestie... Lucrurile au revenit la normal", a adăugat acţionarul lui Sepsi, Laszlo Dioszegi, la Orange Sport. 

 

Afla mai multe despre: laszlo dioszegifotbalisti sepsipreparator fizic sepsiionel colonel rapid 

viewscnt
Articole similare