Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Liviu Ciobotariu i-a spus în faţă decizia lui Laszlo Dioszegi, iar patronul a acceptat: "Unii jucători au spus că vor o mână de fier" | EXCLUSIV

Liviu Ciobotariu i-a spus în faţă decizia lui Laszlo Dioszegi, iar patronul a acceptat: "Unii jucători au spus că vor o mână de fier" | EXCLUSIV
Comentarii

Acţionarul lui Sepsi, Laszlo Dioszegi, a oferit detalii după şedinţa organizată miercuri în cadrul clubului. Primii care au participat la discuţie au fost cei din stafful tehnic, iar antrenorul Liviu Ciobotariu va continua la echipă pentru cel puţin încă două săptămâni, însă are condiţii de îndeplinit.

Ce şi-au spus Dioszegi şi Ciobotariu la şedinţa organizată la Sepsi

Sepsi se bucură de două meciuri pe teren propriu, în următoarele două etape ale Superligii, dar adversarii sunt redutabili. Sâmbătă, de la 16:45, se joacă Sepsi - Petrolul, iar vineri, 10 noiembrie, are loc Sepsi - Rapid, de la 20:30. 

Sunt meciurile din care Liviu Ciobotariu trebuie să obţină minimum patru puncte, pentru a continua, dar nici rezultatele nu ar fi suficiente. 

Laszlo Dioszegi şi ceilalţi conducători vor să vadă o schimbare în atitudinea jucătorilor lui Sepsi, care s-au acuzat unii pe alţii pentru perioada nefastă, dar şi jocul echipei trebuie să-i convingă. 

Calculele sunt făcute pentru calificarea în play-off, în condiţiile în care Cupa României a fost compromisă, după 0-1 cu Corvinul Hunedoara. 

"Prima dată am discutat cu antrenorii şi i-am întrebat bărbăteşte dacă se simt în stare să regleze lucrurile. Toţi antrenorii au răspuns pozitiv, inclusiv Ciobi, iar atunci am zis ok, mergem mai departe, aveţi sprijinul nostru. 

Nu schimbăm antrenorii de la etapă la etapă dar avem aşteptări, că avem două meciuri acasă, iar dacă nu acumulăm minimum patru puncte ne luăm adio de la play-off. 

Am zis că nu neapărat punctele contează, ci vrem să vedem schimbarea la jucători, la mentalitate şi la schimbarea în joc. În ultimele meciuri, chiar dacă am câştigat, echipa n-a jucat bine. 

Am sugerat să fie mai dur, că jucătorii ştim cum sunt, dacă văd că nu au o mână de fier... Şi e clar că au fost unii jucători care au spus că vor o mână de fier", a declarat Laszlo Dioszegi, la Orange Sport. 

  • 9 e locul ocupat de Sepsi în Superliga, cu 18 puncte acumulate în 14 etape. Petrolul ocupă ultimul loc de play-off, cu 20 de puncte. 
  • În ultimele două etape, Sepsi a câştigat cu FC Voluntari, scor 2-0, şi cu FC Botoşani, scor 5-2, în Superliga. 

Afla mai multe despre: liviu ciobotariuliviu ciobotariu sepsilaszlo dioszegi 

viewscnt
Articole similare