Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Fanii Stelei, daţi de gol de rapidişti. Coregrafie dedicată FCSB-ului. Încă o lovitură pentru echipa lui Gigi Becali | FOTO

Fanii Stelei, daţi de gol de rapidişti. Coregrafie dedicată FCSB-ului. Încă o lovitură pentru echipa lui Gigi Becali | FOTOgalerie foto

Steaua

Comentarii

Fanii Stelei au pregătit o coregrafie specială pentru derby-ul cu Rapid din Cupa României, iar ”victima” acestora este marea rivală FCSB.

Steaua şi Rapid îşi dau întâlnire cu ocazia etapei a doua din faza grupelor Cupei României. Meciul are loc astăzi, de la ora 21:00.

Iar derby-ul bucureştean a început cu multe ore înainte de fluierul de start al partidei.

Steliştii, coregrafie specială cu ocazia meciului din Cupa României

Fanii giuleşteni au fost prezenţi pe stadionul din Ghencea şi au observat scenografia pregătită de suporterii roş-albaştrilor.

Aceasta o întruchipează pe Zeiţa dreptăţii în mitologia greacă, Themis, legată la ochi, cu o balanţă şi o sabie în cele două mâini.

Această scenografie a suporterilor stelişti a fost postată în mediul online, pe pagina de Facebook a Peluzei Nord Rapid, la care unul dintre fani a reacţionat astfel: ”Opriţi meciul! Iar am umilit Armata”.

Sursa foto: Facebook@peluzanordrapidbucuresti

Cel mai probabil, fanii Stelei au dorit să aducă aminte de decizia instanţei în procesul pentru palmares cu FCSB.

În ceea ce o priveşte pe Rapid, după meciul cu Steaua din Cupa României, o va întâlni şi pe FCSB, în campionat, pe Arena Naţională.

Afla mai multe despre: steauarapidcupa romanieighencea 

viewscnt
Articole similare