Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"Nu s-a accidentat. A fost o ceartă!". Ruptură jucător-staff la Sepsi! Laszlo Dioszegi, detalii despre tensiunile din interior | EXCLUSIV

"Nu s-a accidentat. A fost o ceartă!". Ruptură jucător-staff la Sepsi! Laszlo Dioszegi, detalii despre tensiunile din interior | EXCLUSIV

Sepsi Sf. Gheorghe

Comentarii

În direct la Orange Sport, Laszlo Dioszegi a dezvăluit că la meciul Corvinul Hunedoara - Sepsi 1-0 a avut loc o "ruptură" între stafful echipei şi un jucător, anume Cosmin Matei (32 de ani), care a trecut peste decizia antrenorilor în ceea ce priveşte o fază fixă.

Laszlo Dioszegi a vorbit despre tensiunile din interiorul vestiarului lui Sepsi după înfrângerea cu Corvinul, 0-1 în deplasare în grupele Cupei României. Patronul echipei din Sf. Gheorghe nu s-a ferit de cuvinte şi a dezvăluit o "ruptură" staff-jucător în interior.

Laszlo Dioszegi n-a mai suportat şi a spus totul despre situaţia din interiorul vestiarului lui Sepsi: "Nu s-a accidentat. A fost o ceartă!"

În minutul 14 al meciului Corvinul - Sepsi 1-0, Cosmin Matei a fost schimbat de Liviu Ciobotariu şi s-a crezut că fotbalistul s-a accidentat. Totuşi, Laszlo Dioszegi a lămurit situaţia, în direct la Orange Sport, după ce n-a mai suportat lipsa de atitudine şi de rezultate.

Omul de afaceri a dezvăluit că Matei a fost schimbat pentru că a nesocotit decizia staffului şi şi-a dorit să execute el o lovitură liber, pe care a bătut-o prost. Dioszegi a spus că "lucrurile nu sunt ok" şi s-a resemnat deja în privinţa şanselor la play-off-ul din Superligă.

"Matei n-a fost accidentat, a fost o ceartă între el şi stafful tehnic. Aşa am auzit, că nu el trebuia să execute lovitura liberă. Mâine voi ştii mai multe detalii, dar Matei nu s-a accidentat. Eu am auzit doar zvonuri, nu pot să dau nume, că nu ştiu. Dar ştiu că lucrurile nu sunt ok. Ce am văzut astăzi, n-avem nicio şansă la play-off", a spus Laszlo Dioszegi, la Orange Sport.

Cosmin Matei a marcat de trei ori şi a livrat două pase de gol în 17 meciuri (968 de minute) jucate în toate competiţiile sezonului la Sepsi.

Afla mai multe despre: sepsilaszlo dioszegiceartacosmin mateiliviu ciobotariu 

viewscnt
Articole similare