Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Situaţie incredibilă la Sepsi! Dioszegi: "S-au plâns că au stat la Hunedoara la hotel de 4 stele şi nu la 5 stele" | EXCLUSIV

Situaţie incredibilă la Sepsi! Dioszegi: "S-au plâns că au stat la Hunedoara la hotel de 4 stele şi nu la 5 stele" | EXCLUSIV

Sepsi Sf. Gheorghe

Comentarii

Acţionarul lui Sepsi, Laszlo Dioszegi, s-a săturat de situaţia în care se află echipa. Deşi nu-i stă în fire, afaceristul a dezvăluit problemele din interiorul echipei şi s-a arătat deranjat de faptul că mai mulţi jucători s-au plâns de condiţiile în care au stat în deplasarea din Cupa României, la Hunedoara.

Sepsi, specialista Cupei României, nu mai are şanse să ridice trofeul

Repartizată în grupa A a Cupei României, Sepsi a început cu o remiză la Sibiu, cu Hermannstadt, scor 1-1, apoi a urmat eşecul cu Corvinul Hunedoara, luni, scor 1-0, care a anulat şansele de calificare. 

Contondent, Laszlo Dioszegi şi-a început discursul prin a comenta înfrângerea din Cupa României, competiţia unde Sepsi voia din nou să se lupte pentru trofeu

"Sunt foarte supărat, pentru că atitudinea jucătorilor, a tuturor lasă de dorit. Jucătorii au crezut că sunt învingători înainte de a începe meciul şi s-a văzut. A fost o victorie total meritată a Corvinului, îi felicit. Asta trebuiau să facă şi jucătorii mei. Noi suntem o echipă din prima ligă şi ne-am lăsat dominată de cea din Liga 2, care ataca şi la 1-0 în minutul 80. Echipa noastră n-a jucat absolut deloc. 

Încercăm să fim corecţi cu ei, iar ei nu trebuie să facă nimic decât să se plimbe pe teren. Ce am văzut azi e de toată jena", a spus dezamăgit Laszlo Dioszegi, la Orange Sport. 

Şi vestiarul "s-a rupt" la Sepsi! Există probleme între fotbalişti şi nemulţumiri faţă de club

Ajuns la capătul răbdării, Laszlo Dioszegi a anunţat o şedinţă la Sepsi, marţi, la care vor lua parte conducătorii şi stafful condus de antrenorul Liviu Ciobotariu

Un subiect de discuţie va fi şi "ruptura" dintre jucători despre care a auzit Laszlo Dioszegi. De asemenea, patronul şi-ar dori să afle şi de ce fotbaliştii s-au plâns că au stat, la Hunedoara, la un hotel de patru stele, în loc de unul de cinci stele. 

"Aşa am auzit că există o problemă şi între jucători, încerc să vorbesc mâine cu ei să văd despre ce e vorba. Nu se înţeleg jucătorii. Aşa se aude. Nimeni nu mi-a zis clar, dar asta mi-au dat de înţeles. 

Mâine o să mergem să discutăm şi cu ei, nu mi se pare normală atitudinea jucătorilor şi ceva trebuie să schimbăm. Dacă aşa mergem mai departe, vor veni eşecuri pe linie. 

Normal, că şi stafful trebuie să ştie despre acest lucru. Am auzit doar aşa, dar mâine mă duc să vorbesc cu cei care sunt acolo, să vedem care sunt problemele şi ce putem rezolva. Am sprijinit şi stafful, şi jucătorii, dar aşa nu mai merge

Am auzit lucruri nefireşti, că de ce am dormit în Hunedoara la hotel de 4 stele şi nu la 5 stele. Unii jucători... Nu mi se pare normal. Noi am dat condiţii de primele cinci echipe din prima ligă şi nu mi se pare normal ca jucătorii să aibă asemenea discuţii. 

Am auzit că unii sunt nemulţumiţi de hotel, că atunci când ceva merge bine în loc să se ocupe de fotbal se preocupă de altele. E un lucru pe care nu-l permitem la Sfântu Gheorghe. 

Nu ştiu care sunt jucătorii, dar ştiţi că se află. Oricum, mâine discut cu toată lumea să văd care sunt problemele lor. Cu primele şi salariile suntem la zi, nu au ce să spună", a mai spus acţionarul lui Sepsi, Laszlo Dioszegi, la Orange Sport. 

Fără şanse în Cupa României, Sepsi este pe locul 9 în Superliga, cu 18 puncte acumulate, iar în ultimele două etape a câştigat cu Voluntari, scor 2-0, şi cu FC Botoşani, scor 5-2. 

Afla mai multe despre: laszio dioszegicorvinul hunedoara sepsiprobleme sepsisepsi cupa romaniei 

viewscnt
Articole similare