Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

OFICIAL | Israel - România se joacă la 50 de kilometri de Budapesta! FRF a anunţat că meciul are loc pe un stadion cu 3.800 de locuri

OFICIAL | Israel - România se joacă la 50 de kilometri de Budapesta! FRF a anunţat că meciul are loc pe un stadion cu 3.800 de locuri

Echipa națională

Comentarii

Partida Israel – România, programată în data de 18 noiembrie, de la ora 21:45, în preliminariile EURO 2024, se va juca pe stadionul Pancho din Felcsút, Ungaria, informează UEFA, potrivit FRF.

UEFA a anunţat unde se va disputa meciul Israel – România

UEFA precizează că a fost de acord cu propunerea federaţiei Israeliene ca naţionala Israelului să dispute meciurile cu România şi Elveţia pe stadionul Pancho, aflat la aproximativ 50 de kilometri de Budapesta. Arena are o capacitate de 3.800 de locuri şi este gazda formaţiei Academia Puşkaş.

În ceea ce priveşte accesul publicului la cele două partide, UEFA a precizat: “Prezenţa spectatorilor va fi permisă”.

În meciul tur jucat pe Arena Naţională, naţionala României a remizat cu cea din Israel, scor 1-1, după golurile înscrise de Alibec şi Gloukh, iar meciul din Ungaria va fi important pentru calificarea uneia dintre cele două la EURO 2024. 

Grupa I din preliminarii este condusă de România, care are 16 puncte şi un meci mai mult decât Elveţia, locul secund, cu 15 puncte, şi cu două meciuri în plus faţă de Israel, a treia, cu 11 puncte. 

Afla mai multe despre: israel romaniastadion israel romaniastadion israel romania 

viewscnt
Articole similare