Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

O nouă lovitură în plin pentru FCSB. EUIPO i-a refuzat lui Becali cererea de înregistrare a mărcii ”FCSB Steaua”

O nouă lovitură în plin pentru FCSB. EUIPO i-a refuzat lui Becali cererea de înregistrare a mărcii ”FCSB Steaua”

FCSB

Comentarii

Clubul Sportiv al Armatei Steaua a depus, la jumătatea lunii, o contestaţie la Oficiul Uniunii Europene pentru Proprietate Intelectuală (EUIPO) împotriva celor de la FCSB, care au solicitat înregistrarea mărcii verbale ”FCSB Steaua”.

Conform paginii de Facebook AS47, cererea de înregistrare a mărcii verbale depusă de FCSB la EUIPO a fost respinsă. Intenţia reprezentanţilor vicecampioanei României era de a înregistra marca verbală "FCSB Steaua" pentru a putea folosi denumirea de Steaua în vederea propriilor interese.

Ce este marca verbală?

”Marca verbală este compusă exclusiv din cuvinte sau litere, cifre, alte caractere tipografice standard sau o combinaţie a acestora care se poate dactilografia”, conform euipo.europa.eu.

”Marca <<FCSB Steaua>> este una europeană, depusă la înregistrare de noi. Ea poate fi utilizată în toată Uniunea Europeană, chiar şi la meciuri de Superligă, dacă este înregistrată.

Am decis să mergem în faţa Uniunii Europene şi vrem să vedem ce zice şi un judecător de acolo. Este doar o marcă verbală. Din 2003, deţinem o marcă notorie neînregistrată", declara, la jumătatea lunii octombrie, avocatul celor de la FCSB, Adrian Căvescu.

Mai exact, dorinţa celor de la FCSB era aceea de a le fi recunoscută şi legitimată denumirea ”FCSB Steaua”, fără a mai întâmpina problemele actuale, cu ameninţări şi procese împotriva celor care pronunţă ”Steaua”, atunci când este vorba despre FCSB.

Afla mai multe despre: steauafcsb 

viewscnt
Articole similare