Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Panduru şi Zotta, şocaţi de gestul lui Mogoş: "Hai că vin şi eu cu mama, cu tata, cu bunica. Ce e asta?" | VIDEO EXCLUSIV

Panduru şi Zotta, şocaţi de gestul lui Mogoş: "Hai că vin şi eu cu mama, cu tata, cu bunica. Ce e asta?" | VIDEO EXCLUSIV

CFR Cluj

Comentarii

CFR Cluj s-a impus cu 3-1, pe propriul teren, în faţa Farului. Chiar înaintea partidei cu constănţenii, Vasile Mogoş a surprins pe toată lumea la apariţia sa pe gazon.

Fundaşul CFR-ului a venit la centrul terenului alături de băiatul său, spre surprinderea celor prezenţi în studio la emisiunea "Minutul 91".

"E un copil frumos, să-i trăiască!" , a spus Constantin Zotta.

"Asta n-are nicio treabă, poate să fie cum o fi, ce cauţi cu el acolo? Cine îţi dă voie să faci aşa ceva? Ce e asta, cum adică? Vii acum cu fratele, cu iubita, cu cine vrei, îi ţii în cârcă. Vin cu mama, cu tata.

Să nu uităm de Hoban. Bine... Hoban venea la interviuri, niciodată aici înaintea meciului. Păi, n-a mai putut să-l ţină în braţe, de ce credeţi că n-a mai venit cu el? Crescuse cel mic şi nu mai putea să-l ţină în braţe.

La Mogoş, am crezut prima dată că este o jucărie de pluş. De ce nu vii şi cu bunica? Poate te ajută să te concentrezi mai bine, poate-ţi poartă noroc. Ar trebui luate măsuri, dacă-l opream să vină cu copilul acolo la interviuri (n.r. despre Hoban), nu se mai ajungea aici" , a continuat Basarab Panduru.

CFR Cluj - Farul Constanţa 3-1

CFR Cluj a învins-o, luni seara, pe teren propriu, scor 3-1, pe Farul Constanţa, în ultimul meci al etapei a 14-a din Superligă.

Ardelenii ocupă locul secund în Superligă, cu 30 de puncte, la doar un punct de liderul FCSB. Farul este pe locul 7, cu 20 de puncte.

  • CFR CLUJ: R. Sava - Kresic, Ajeti, M. Ilie - Mogoş (L. Mihai 90), Cvek, Muhar, Fică (Deac 82), Camora (Morgan 89) – Jefte Betancor (Juricic 46), Otele (Bîrligea 81). ANTRENOR: Andrea Mandorlini
  • FARUL: Aioani - M. Popescu, K. Boli, Gustavo Marins, Dussaut (Diogo Queiros 65) – Borgnino (L. Banu 79), Artean, Grameni (N. Popescu 79) – Mazilu (Rivaldinho 65), L. Munteanu, Budescu. ANTRENOR: Gheorghe Hagi

Afla mai multe despre: cfr cluj 

viewscnt
Articole similare