Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Hohote de râs în direct. Luca Mihai s-a prezentat la meci cu mănuşi: ”Cum, mă, la 20 de grade? Mâine, poimâine vine cu pătura” :)

VIDEO | Hohote de râs în direct. Luca Mihai s-a prezentat la meci cu mănuşi: ”Cum, mă, la 20 de grade? Mâine, poimâine vine cu pătura” :)

CFR Cluj

Comentarii

Echipa CFR Cluj a învins luni seara, pe teren propriu, scor 3-1, gruparea Farul Constanţa, în ultimul meci al etapei a 14-a din Superligă. CFR Cluj s-a apropiat la un punct de liderul FCSB.

În minutul 25, Muhar a greşit o pasă, oaspeţii au interceptat, Louis Munteanu i-a pasat cu călcâiul lui Budescu şi acesta a deschis scorul.

Karlo Muhar şi-a răscumpărat însă greşeala cu o dublă. Mai întâi a egalat, în minutul 31, cu o lovitură de cap, apoi şi-a adus echipa în avantaj, cu golul din minutul 64. Juricic a făcut 3-1 în minutul 68.

Luca Mihai a stârnit hohote de râs, în direct, la Orange Sport, după ce şi-a făcut apariţia la meci cu mănuşi, în condiţiile în care erau 14 grade la Cluj-Napoca la ora meciului. 

Basarab Panduru: ”Mie imi place mult asta (n.r. ironic)”

Bogdan Cosmescu: ”Mie nu îmi vine să cred...”

Dan Udrea: ”Cu mănuşi la 20 de grade? La 35 de grade?”

Basarab Panduru: ”Da! El în curând o să intre cu patură pe teren. Ce faci, mă? Mă, băiatule... Cum mă cu mănuşi în mână?! Mai bine ţi le puneai pe picioare. N-ai cum, mă, copilule, tu îţi pui mănuşi când te bagă să joci. Aoleu... Mâine, poimâine intră cu pătură (n.r. râde)”.

CFR Cluj ocupă locul secund în Superligă, cu 30 de puncte, la doar un punct de liderul FCSB. Farul este pe locul 7, cu 20 de puncte.

Video:

Echipele care au evoluat:

  • CFR CLUJ: R. Sava - Kresic, Ajeti, M. Ilie - Mogoş (L. Mihai 90), Cvek, Muhar, Fică (Deac 82), Camora (Morgan 89) – Jefte Betancor (Juricic 46), Otele (Bîrligea 81). ANTRENOR: Andrea Mandorlini
  • FARUL: Aioani - M. Popescu, K. Boli, Gustavo Marins, Dussaut (Diogo Queiros 65) – Borgnino (L. Banu 79), Artean, Grameni (N. Popescu 79) – Mazilu (Rivaldinho 65), L. Munteanu, Budescu. ANTRENOR: Gheorghe Hagi

Afla mai multe despre: ficăcfr clujpandurufarul 

viewscnt
Articole similare