Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Măldărăşanu a izbucnit: ”O greşeală care ne-a costat două puncte”. Acuzaţii dure de arbitraj ale antrenorului de la Hermannstadt

Măldărăşanu a izbucnit: ”O greşeală care ne-a costat două puncte”. Acuzaţii dure de arbitraj ale antrenorului de la Hermannstadt

Hermannstadt​

Comentarii

Antrenorul formaţiei FC Hermannstadt, Marius Măldărăşanu (48 de ani), a avut un discurs dur la adresa arbitrajului din partida cu Oţelul Galaţi, din Superligă.

În etapa care a trecut, cea cu numărul 14, FC Hermannstadt a remizat pe terenul Oţelului Galaţi, scor 1-1.

Sibienii au condus prin autogolul lui Lovric (70), dar au fost egalaţi în minutul 88, dintr-un penalty transformat de Pop.

Dar faza loviturii de pedeapsă din care oţelarii au scos un punct l-a enervat la culme pe Marius Măldărăşanu.

Măldărăşanu: ”Dacă un arbitru vrea să se termine un meci 3-3, se termină 3-3”

Antrenorul lui Hermannstadt a luat ”foc” după ce Sebastian Colţescu, ajutat de VAR, a dictat penalty la un contact între portarul Cătălin Căbuz şi atacantul gălăţean Cîrjan.

”Am analizat la cald şi prin prisma a ceea ce am văzut de pe bancă avem un contraatac pe care nu-l finalizăm, după care, pe o aşezare bună a noastră, apare o situaţie de penalty.

Astea au fost cuvintele mele, în mare. Nu revăzusem faza la televizor. Revăzând meciul şi implicit faza, consider în primul rând că este joc periculos, la atacul cu talpa al atacantului de la Oţelul. E părerea mea.

Şi dacă nu dai fault la acea fază, dacă există contact între capul lui Căbuz şi atacant, în general se judecă şi intensitatea, care n-a existat.

Dacă ne uităm şi la jucătorul care aduce mingea în careu, el ridică mâinile dezamăgit de ratarea colegului, nicidecum cum o faci natural, să ai tendinţa să reproşezi arbitrului că n-a dat penalty.

Sebi Colţescu arată întâi 6 metri, după care, ce i s-a spus în cască nu ştim, duce mâna spre punctul cu var. Din păcate, o greşeală care a făcut ca noi să nu avem încă două puncte în clasament.

Nu vreau să ne pitim în spatele greşelilor de arbitraj, am fost primul care a spus după meci că nu meritam victoria. Însă au fost partide în care am jucat bine şi am pierdut puncte. Cu Farul, cu FCSB, cu Rapid. 

De ce nu puteam câştiga 3 puncte pe fondul unui joc prost? E normal să fim supăraţi că am luat gol în minutul 89, pe o greşeală de arbitraj. 

Îl apreciez pe Sebi Colţescu, e un arbitru foarte bun. Dacă vrea să se termine un meci 3-3, atunci se termină 3-3. Aici, cine vrea să înţeleagă ceea ce spun, înţelege”, a declarat Măldărăşanu, într-un videclip publicat pe pagina de Facebook a lui Hermannstadt.

Tehnicianul sibienilor a continuat tirada şi a amintit de mai multe posibile greşeli de arbitraj făcute împotriva echipei sale: "Au fost mai multe situaţii. 

Am avut penalty în meciul de Cupă cu Sepsi, nu ni s-a dat. Fault la Paraschiv, în faza premergătoare golului Rapidului, penalty la Oroian nu ni se dă în acelaşi meci. 

Avem gol valabil cu Petrolul, arbitrul arată centrul, merge la VAR, îşi schimbă decizia, însă pe nişte reluări neconcludente. 

Vorbind la margine cu arbitrul de rezervă mi s-a spus că se judecă un posibil henţ intenţionat la Paraschiv. Dar, revăzând faza, pe reluări n-ai cum să-ţi dai seama de aşa ceva. Şi totuşi, el schimbă decizia”.

În clasament, FC Hermannstadt este clasată pe locul 5, cu 20 de puncte.

Afla mai multe despre: hermannstadtmarius maldarasanusuperligaarbitraj 

viewscnt
Articole similare