Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Marius Măldărăşanu, fair-play după Oţelul-Hermannstadt 1-1: ”Nu meritam victoria!”

Marius Măldărăşanu, fair-play după Oţelul-Hermannstadt 1-1: ”Nu meritam victoria!”

Fotbal

Comentarii

Oţelul Galaţi şi FC Hermannstadt au terminat la egalitate, scor 1-1 (0-0), sâmbătă, într-un duel din etapa a 14-a a Superligii.

Hermannstadt a condus pe tabelă după autogolul lui Lovric, din minutul 70, însă Oţelul a egalat cu doar un minut înainte de prelungiri, prin Alex Pop, care a transformat o lovitură de la 11 metri, acordată după un fault al lui Cătălin Căbuz în careu.

Marius Măldărăşanu regretă cele două puncte scăpate printre degete

În urma acestui rezultat, Oţelul Galaţi a urcat pe locul 9, cu 16 puncte, în timp ce FC Hermannstadt a urcat pe locul 5, cu 20 de puncte.

Antrenorul celor de la FC Hermannstadt, Marius Măldărăşanu, a fost corect şi a recunoscut că nu merita neapărat victoria, deoarece jucătorii săi nu s-au exprimat în teren aşa cum acesta şi-a dorit.

Cu toate acestea, regretă că greşeala lui Cătălin Căbuz, din finalul jocului, i-a privat de alte două puncte în clasament, extrem de importante în lupta pentru accederea în play-off.

Dacă stăm să vorbim strict despre aspectul jocului, a fost unul urât. Greu, dar urât. Când eşti egalat în minutul 89-90 normal că îţi pare rău, dar nu ştiu dacă am fi meritat. Este o realitate. Poate doar datorită efortului, pentru că au muncit foarte mult.

Sunt meciuri în care poţi juca prost şi poţi câştiga. Dumnezeu, când îţi dă cu două mâini, trebuie să iei. A venit acea fază la penalty, când eram bine aşezaţi. Cu cinci apărători în linie, din păcate nu am interpretat bine faza, momentul, iar adversarul a primit un penalty pe final de joc. 

Mergem înainte. Ne-am dorit mai mult. Repet, poţi juca prost şi poţi câştiga. Două puncte însemna mult, pe lângă faptul că urcam în clasament. Erau de moral. Asta e, mergem mai departe.

Neguţ este un jucător care merită să joace. Şi el, şi Gabi Iancu. De data asta l-am ales cu Gabi, care e alt profil. Pe parcurs, era normal să venim şi cu Neguţ. Mă bucur că pe insistenţa lui a ieşit acel gol. Asta este viaţa. Din punct de vedere defensiv, am făcut un meci aproape perfect.

Ştiţi foarte bine când sunt momente. Contează şi adversarul. Sunt foarte buni pe tranziţie şi pe contraatac. Am încercat să nu jucăm foarte sus.. În prima repriză au avut prima ocazie după acea serie de cornere, în minutul 42-43. Nu că am fi avut noi mai multe, dar am fost eficienţi. A fost o greşeală care ne-a costat aceste puncte. Repet, prin prisma jocului nu meritam, dar ţinând cont că am luat gol în minutul 89 era o victorie bună pentru noi

Urmează două meciuri în campionat cu ultimele două campionate, cu CFR şi Farul. După CFR, avem meciul din Cupa României, vrem să mergem mai departe din grupe.

Da, vor fi schimbări.Tot timpul am făcut schimbări. Etapa trecută am câştigat cu 4-0 şi am am făcut schimbări. Încercăm să fim inspiraţi. Toţi jucătorii trebuie să fie pregătiţi pentru că sunt plătiţi şi merită să joace. Meciul din Cupă nu înseamnă o pedeapsă pentru cei care au jucat mai puţin. Nu, pentru că ne dorim foarte mult să mergem mai departe”, a declarat Marius Măldărăşanu, după meciul cu Oţelul.

Afla mai multe despre: maldarasanuotelul-hermannstadt 

viewscnt
Articole similare