Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Dioszegi uimeşte din nou! "Sunt jucători care au început să înjure, să vorbească urât despre colegi". Ce a aflat după ce a făcut anchetă la Sepsi | EXCLUSIV

Dioszegi uimeşte din nou! "Sunt jucători care au început să înjure, să vorbească urât despre colegi". Ce a aflat după ce a făcut anchetă la Sepsi | EXCLUSIV
Comentarii

Acţionarul lui Sepsi, Laszlo Dioszegi, a venit cu noi detalii, după şedinţa de azi de la Sfântu Gheorghe, la care au participat conducătorii, antrenorii şi jucătorii. Afaceristul consideră că discuţia a fost benefică şi că a descoperit de unde au pornit problemele echipei.

S-a încheiat ancheta lui Dioszegi! Acţionarul a aflat detalii incredibile din vestiarul lui Sepsi: "Unii îi acuză pe alţii"

Sepsi a ratat trofeul Cupei României în acest sezon, după înfrângerea cu Corvinul, iar rezultatele sub aşteptări şi jocul slab l-au făcut pe Laszlo Dioszegi să programeze o şedinţă, miercuri. El a aflat, printre altele, că jucătorii au început să se acuze între ei pentru felul în care se desfăşoară sezonul. 

"Da, am discutat aproape două ore cu jucătorii şi antrenorii, separat. Sper eu ca lucrurile să revină la normal, că nu e în regulă să se acuze jucătorii între ei, că de acolo porneşte problema. Unii că-i acuză pe alţii, că echipa de aia nu joacă bine. A fost harababură. După două ore, în care am vorbit deschis, cred că jucătorii şi stafful au înţeles că doar uniţi pot merge mai departe", a declarat Laszlo Dioszegi, la Orange Sport. 

De asemenea, acţionarul clubului Sepsi a dorit să lămurească şi nemulţumirile fotbaliştilor referitoare la hotelul de patru stele de la Hunedoara, unde a fost cazată echipa pentru meciul din Cupa României cu Corvinul. 

"Când am discutat despre hotel, au spus că era o glumă, dar nu a fost doar acum, ci şi la Aktobe, şi acum, iar cu asta le-am spus că nu se glumeşte, că inclusiv cu mâncarea nu se glumeşte. Nu era o glumă, deşi ei au spus aşa. 

Se acuzau unii pe alţii. Dacă sunteţi bărbaţi, fiecare să vorbească despre prestaţia lui, nu despre a colegului. Niciun jucător n-a jucat bine. 

Nu vreau să spun că sunt bisericuţe, dar nici că nu sunt. Sunt câţiva jucători care au început să înjure, să vorbească urât despre colegii lor şi e normal că nu e atmosferă de vestiar", a adăugat Lazlo Dioszegi. 

Laszlo Dioszegi intuieşte de unde au pornit problemele la Sepsi: "De la prima de 25.000 de euro"

Afaceristul care conduce echipa din Sfântu Gheorghe a fost întrebat dacă nu cumva jucătorii s-au acuzat din cauza diferenţelor de salarii, iar el a infirmat. În schimb, Laszlo Dioszegi consideră că prima de 25.000 de euro, pe care jucătorii lui Sepsi n-au accesat-o pentru calificarea în grupele Conference League, a stricat atmosfera. 

"Nu, nu asta (n.r. - diferenţa salarială dintre jucători), 100% pot spune că nu. La noi nu există o diferenţă mare de salarii. 

Poate am greşit noi când am promis o sumă imensă când am spus că intrăm în grupe. Din cauza unei conjuncturi, din cauza arbitrului de la Bodo, n-am intrat în grupe, iar de atunci au început să se acuze jucătorii, era vorba de 25.000 de euro, iar de acolo s-au acuzat. Aşa consider eu. 

Le-am spus că trebuie să fim bărbaţi, să vorbim şi să ne spunem nemulţumirile de faţă cu mine, de faţă cu antrenorul. Am discutat două ore şi consider că au înţeles, că sunt oameni maturi, iar ţelul e comun. Aici joacă echipa. Acum două luni cum era bună echipa? Ceva nu se lega", a adăugat acţionarul lui Sepsi, Laszlo Dioszegi, la Orange Sport. 

Afla mai multe despre: laszlo dioszegisepsi cupa romanieisepsi sfantu gheorgheprobleme sepsi 

viewscnt
Articole similare