Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

ULTIMA ORĂ | "Trebuie să avem o discuţie. Aşa nu mai merge!". Laszlo Dioszegi, şedinţă de urgenţă cu Ciobotariu şi jucătorii lui Sepsi

ULTIMA ORĂ | "Trebuie să avem o discuţie. Aşa nu mai merge!". Laszlo Dioszegi, şedinţă de urgenţă cu Ciobotariu şi jucătorii lui Sepsi

Sepsi Sf. Gheorghe

Comentarii

În direct la Orange Sport, Laszlo Dioszegi a anunţat, marţi, că urmează o şedinţă de urgenţă cu Liviu Ciobotariu şi jucătorii echipei lui Sepsi Sf. Gheorghe.

Laszlo Dioszegi a răbufnit după înfrângerea lui Sepsi din Cupa României, 0-1 cu Corvinul la Hunedoara, iar patronul echipei a anunţat că trebuie să discute de urgenţă cu antrenorul Liviu Ciobotariu şi jucătorii pentru a rezolva probleme existente, care împiedică echipa să se exprime la un nivel bun.

Laszlo Dioszegi îl avertizează pe Liviu Ciobotariu: "Trebuie să-şi schimbe atitudinea faţă de jucători. Aşa nu mai merge!"

Dioszegi l-a avertizat şi pe Ciobotariu, despre care a spus că trebuie să-şi schimbe atitudinea faţă de jucători, dar a ţinut să precizeze că "nu suntem o echipă care să schimbe antrenorul la săptămână".

"(n.r. - e şi vina lui Ciobotariu?) Sută la sută! Trebuie să-şi schimbe şi el atitudinea faţă de jucători, jucătorii mănâncă antrenorul. N-are nicio şansă antrenorul, dacă jucătorii se unesc împotriva lui. În şedinţa de mâine vreau să discut cu toţi, să luăm decizia după aceea. Trebuia să avem o discuţie, aşa nu mai merge, asta e sută la sută. Noi nu suntem o echipă care să schimbăm antrenorul la săptămână", a spus Laszlo Dioszegi, la Orange Sport.

Sepsi a spart recent o serie de şase meciuri pierdute la rând în Superligă, cu victorii împotriva Voluntariului şi Botoşaniului, dar a fost învinsă de Corvinul în grupele Cupei României.

Afla mai multe despre: laszlo dioszegiliviu ciobotariusepsijucatorisedinta de urgenta 

viewscnt
Articole similare