Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Despărţire în Superligă. Dacă pierde, pleacă. Înlocuitorul său vine din Liga 2

Despărţire în Superligă. Dacă pierde, pleacă. Înlocuitorul său vine din Liga 2

Superliga

Comentarii

O despărţire de antrenor este iminentă în acest weekend în Superligă. În cazul unui eşec, echipa ar renunţa la tehnicianul său.

Ilie Poenaru, foarte aproape de despărţirea de FC Voluntari

FC Voluntari poate rămâne fără antrenor chiar în acest weekend. În cazul unui rezultat negativ în deplasarea de pe terenul lui U Cluj, Ilie Poenaru riscă să plătească cu postul.

Conducerea formaţiei ilfovene şi-ar fi pierdut răbdarea cu actualul tehnician şi se gândeşte serios la o schimbare la nivelul băncii tehnice.

Meciul dintre U Cluj şi FC Voluntari, din etapa a 15-a din Superligă, se joacă duminică, 5 noiembrie, de la ora 15:00, pe Orange Sport 1 şi Orangesport.ro.

Iar dacă ilfovenii vor pierde partida, Ilie Poenaru nu va ma fi antrenorul Voluntariului. Conform Gsp, favorit să-i ia locul este Claudiu Niculescu.

Acesta o pregăteşte în momentul de faţă pe CSC 1599 Şelimbăr, pe care a preluat-o în vara acestui an şi are un sezon de succes, ocupând locul 3 în Liga 2.

În clasamentul Superligii, FC Voluntari ocupă locul 14 (din 16), cu 13 puncte acumulate în 14 etape scurse din acest sezon.

Acontat de voluntăreni la data de 8 iunie, Ilie Poenaru a disputat 17 meciuri pe banca acestora, reuşind cinci victorii, cinci remize şi şapte eşecuri.

Afla mai multe despre: voluntariilie poenaruclaudiu niculescusuperligaliga 2 

viewscnt
Articole similare