Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Gigi Mustaţă: ”Dacă te bate Rapidul trebuie să te laşi de fotbal”. Se încing spiritele înainte de derby-ul FCSB - Rapid

Gigi Mustaţă: ”Dacă te bate Rapidul trebuie să te laşi de fotbal”. Se încing spiritele înainte de derby-ul FCSB - Rapid

FCSB

Comentarii

FCSB şi Rapid se înfruntă duminică, de la 20:30, în direct, pe Orange Sport 1.

Meciul care se va disputa pe Arena Naţională, între cele două rivale are loc duminică, 5 noiembrie, de la ora 20:30, în direct pe Orange Sport 1. FCSB este lider în Superliga, cu 31 de puncte după 14 etape, în timp ce rivalii de la Rapid se află pe trei, cu 26 de puncte.

În cazul unei victorii în deplasare a rapidiştilor, echipa antrenată de Cristiano Bergodi s-ar apropia la două puncte de FCSB.

Gigi Mustaţă, liderul galeriei de la FCSB, nu concepe o victorie a giuleştenilor.

”Important e ca oamenii să vină la stadion să vadă spectacol şi din partea noastră şi din partea Rapidului, să mărim fotbalul ăsta că e cam în jos. 

Ştim şi noi, dacă te bate Rapidul cu lotul pe care-l ai şi joci în spatele tău cu 40.000 de suporteri, înseamnă că trebuie să ne lăsăm de fotbal”, a spus Mustaţă, la Fanatik.ro.

MM Stoica, despre biletele vândute pentru derby: "Asta este estimarea mea"

"N-am spus că s-au vândut peste 40.000, asta este estimarea mea, că în jur de 40.000 o să se vândă, sunt 30.000 în momentul ăsta. 

Cam acolo suntem pentru că peluza nu se va deschide, peluza în care vor sta suporterii rapidişti se va deschide ca să evităm, ştiu eu, orice gen de incidente care ar putea să apar.  Avem sold-out pe tribuna a doua. Pe toate trei inelele, dacă mai erau aseară vreo.. 1.000 şi ceva în inelul 3, şi n-am update acum.

Dar sigur avem sold-out acolo, aşa cred că în jur de 40.000." a declarat Mihai Stoica, la emisiunea Sport Report.

Afla mai multe despre: mustaţăfcsbrapid 

viewscnt
Articole similare