Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Liviu Ciobotariu, după ce şi-a învins fosta echipă: ”Nu am cum să uit perioada petrecută la Voluntari”. Pe cine a remarcat: ”Face diferenţa”

Liviu Ciobotariu, după ce şi-a învins fosta echipă: ”Nu am cum să uit perioada petrecută la Voluntari”. Pe cine a remarcat: ”Face diferenţa”

Sepsi Sf. Gheorghe

Comentarii

Antrenorul celor de la Sepsi, Liviu Ciobotariu (52 de ani), a tras concluziile după victoria reuşită pe terenul celor de la Voluntari.

Sepsi OSK a învins-o pe FC Voluntari, în deplasare, scor 2-0, într-un meci din etapa a 14-a a Superligii. A fost a doua victorie consecutivă pentru oaspeţi.

Liviu Ciobotariu: ”Am avut şi şansă. Mai avem mult de muncit”

La finalul meciului, Liviu Ciobotariu este convins că formaţia sa poate să îşi atingă obiectivul: locul 6 şi intrarea în play-off.

De asemenea, antrenorul echipei Sepsi a avut şi un ”remarcat” în acest meci: nimeni altul decât vedeta echipei, Marius Ştefănescu.

”Am avut o posesie mai bună şi situaţii mai bune de a marca. În a doua repriză am cedat posesia, dar sunt bucuros pentru rezultat şi pentru băieţi, îi felicit, pentru că nu avem cum să uităm că am venit după o serie de înfrângeri.

Am avut şi şansă, dar am arătat destul de bine în prima repriză. Mai avem însă mult de muncit. Chiar dacă veneam după o perioadă extrem de slabă, suntem aproape de locul şase, pe care îl vizăm. Trebuie să o luăm pas cu pas.

Nu am cum să uit niciodată perioada petrecută la Voluntari. E clar că mi-a rămas acest ataşament faţă de jucătorii de aici, de conducere, dar fiecare trebuie să joace pentru echipa lui.

Mă bucur pentru el (n.r. Ştefănescu). Nu a mai dat gol de mult timp. Avea nevoie. E un jucător de mare calitate. Este implicat în fiecare fază a noastră. E un jucător complet, care ne ajută foarte mult. Acest joc se joacă în 10 plus portarul, dar el este un jucător care, cel puţin pe fază de atac, face diferenţa.

(n.r. dacă s-a gândit să renunţe la Sepsi) Nu, nu m-am gândit, nu-mi place să renunţ. Am început aici un proiect. Le-am zis şi jucătorilor în vestiar. Nu am ce să le reproşez conducerii”, a declarat Ciobotariu, după meci.

În urma acestei victorii, Sepsi OSK a urcat pe locul 8 în Superliga României, cu 18 puncte.

Afla mai multe despre: sepsiliviu ciobotariusuperligavoluntari 

viewscnt
Articole similare