Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

OUT de la Botoşani! Măsură de urgenţă luată de Dan Alexa, după scandalul care a zguduit echipa lui Iftime. ”Pariurile sunt un cancer”

OUT de la Botoşani! Măsură de urgenţă luată de Dan Alexa, după scandalul care a zguduit echipa lui Iftime. ”Pariurile sunt un cancer”

Superliga

Comentarii

Virgile Pinson şi Jean-Armel Drole au fost excluşi din lotul lui FC Botoşani, înaintea meciului dintre formaţia moldavă şi Universitate Cluj. Cei doi sunt suspecaţi că ar fi actorii principali din scandalul pariurilor care a izbucnit la meciul cu Sepsi din etapa trecută.

La conferinţa de presă premergătoare meciului cu ”U”, Dan Alexa a explicat că, cei doi vor rămâne în afara lotului pe toată durata anchetei. Cel mai probabil, Virgile Pinson şi Jean Drole îşi vor rezilia contractele cu FC Botoşani, chiar dacă se va dovedi că sunt nevinovaţi.

Pinson şi Drole au zilele numărate la Botoşani!

„Pentru toată lumea, ca imagine, este foarte urât. Sigur, există şi prezumţia de nevinovăţie şi pentru ei şi mi-aş dori sa demonstreze ca nu e nimic adevarat. Au fost niste coincidenţe, însă noi, ca şi club, suntem obligaţi să anunţăm comisiile abilitate pentru aşa ceva. 

Şi poliţia s-a autosesizat, pentru că acesta este un subiect foarte sensibil în sport. Repet, există prezumţia de nevinovăţie, dar astfel de discuţii nu trebuie să fie într-un vestiar, într-un club sănătos, unde se vrea performanţă. 

Pariurile sportive sunt un cancer, care distrug absolut tot! Până se finalizează ancheta, jucătorii vor fi suspendaţi. M-aş bucura pentru ei să nu fie adevarat. În acest moment, Pinson şi Drole sunt cei doi jucători suspendaţi”, a declarat Dan Alexa, la conferinţa de presă.

A recunoscut că a luat intenţionat cartonaşul galben!

FC Botoşani a pierdut categoric pe terenul covăsnenilor, scor 2-5, însă moldovenii au practicat un joc bun în prima repriză. La doar un minut după ce Dan Alexa a egalat la doi, Pinson a primit cartonaşul galben după ce a împiedicat executarea rapidă a unei lovituri libere. Francezul a fost schimbat la pauză, posibil din cauză că Alexa ar fi presupus care a fost intenţia atacantului la faza la care a primit galben.

Într-un interviu acordat pentru Gsp.ro, Valeriu Iftime a dezvăluit că FC Botoşani a primit o informare potrivit căreia o persoană de sex feminin ar fi încercat să parieze 10.000 de lei pe un cartonaş galben primit în meci de Virgile Pinson, însă agenţia respectivă a acceptat o miză de doar 1000 de lei.

”Vă pot spune că există o cercetare disciplinară privind cartonaşul galben încasat de Pinson. Din moment ce chiar el ne-a spus că a luat în mod premeditat acel avertisment, atunci e normal să ne sesizăm. De ce să vrei să iei un cartonaş? Am fost avertizaţi că cineva a dorit să parieze 10.000 de lei la o casă de pariuri din Botoşani şi că s-a acceptat o sumă mult mai mică. Eu i-am cerut preşedintelui nostru să sesizeze Comisia de integritate a FRF”, a spus Valeriu Iftime.

 
 

Afla mai multe despre: fc botoşanisuperligădan alexa 

viewscnt
Articole similare