Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Mohamed Salah, un nou record istoric. Ce bornă a reuşit egipteanul lui Liverpool în cupele europene

Mohamed Salah, un nou record istoric. Ce bornă a reuşit egipteanul lui Liverpool în cupele europene

Liverpool

Comentarii

Mohamed Salah (31 de ani) scrie încă o dată istorie pentru Liverpool şi a devenit cel mai bun marcator all-time al cluburilor engleze în Europa.

Mohamed Salah l-a depăşit pe Thierry Henry şi a stabilit un record istoric

Mohamed Salah, atacantul egiptean al celor de la Liverpool, a devenit cel mai bun marcator all-time al unui club din Premier League în cupele europene.

În vârstă de 31 de ani, acesta a intrat în minutul 70 al meciului dintre Liverpool şi Toulouse, iar în minutul 90+3 a închis tabela la scorul de 5-1 pentru gazde, marcând un gol frumos, din careu, al 43-lea din carieră înscris pentru ”cormorani” în cupele europene.

Cu acest gol marcat în Europa League, Mohamed Salah l-a depăşit pe francezul Thierry Henry în ierarhia golgeterilor echipelor engleze în cupele europene. Francezul a marcat de 42 de ori pentru Arsenal Londra.

În clasamentul all-time al golgeterilor europeni, Mohamed Salah a ajuns la 54 de goluri marcate pentru Basel, AC Fiorentina, AS Roma şi FC Liverpool, în timp ce Thierry Henry are 59 de goluri înscrise pentru AS Monaco, Juventus Torino, Arsenal Londra şi FC Barcelona.

Afla mai multe despre: liverpoolmohamed salaheuropa leaguethierry henry 

viewscnt
Articole similare