Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

BREAKING | Newcastle vrea un ROMÂN în locul lui Sandro Tonali! Ar fi transferul carierei pentru tricolor

BREAKING | Newcastle vrea un ROMÂN în locul lui Sandro Tonali! Ar fi transferul carierei pentru tricolor

Fotbal

Comentarii

Mijlocaşul italian Sandro Tonali (23 de ani) a primit o suspendare de 10 luni după ce a fost prins că paria pe site-uri ilegale, chiar şi pe meciurile fostei sale echipe, AC Milan.

În consecinţă, formaţia sa, Newcastle United, este obligată să-i găsească un înlocuitor, în iarnă, fotbalistului pentru care a plătit, în urmă cu trei luni aproximativ 64.000.000 d euro.

Răzvan Marin, la Newcastle United?

Potrivit presei internaţionale, Eddie Howe şi-a creat o listă scurtă, de patru jucători, pentru a umple golul important lăsat de Sandro Tonali.

Printre cei patru jucători se numără şi internaţionalul român Răzvan Marin, de la Empoli, cel care este considerat o ţintă accesibilă pentru colosul englez:

Românul în vârstă de 27 de ani joacă în Italia şi este o opţiune accesibilă pentru Newcastle. În valoare de doar 5 milioane de euro, Marin are cifre bune în acest sezon, conform sofascore”, anunţă ”fichajes.net”.

Ceilalţi trei jucători sunt Kalvin Phillips de la Manchester City, Mathias Jensen de la Brentford şi Christian Eriksen de la Manchester United.

Dintre cei patru jucători, Răzvan Marin poate fi jucătorul pentru care Newcastle ar putea plăti cei mai puţini bani, românul nefiind un jucător care să necesite acordarea unui salariu colosal, aşa cum s-ar întâmpla, cel mai probabil, în cazul lui Phillips şi Eriksen.

  • Cota de piaţă a lui Răzvan Marin, conform transfermarkt.de. - 5.000.000 de euro.
  • Cota de piaţă a lui Christian Eriksen, conform transfermarkt.de. - 18.000.000 de euro.
  • Cota de piaţă a lui Mathias Jensen, conform transfermarkt.de. - 28.000.000 de euro.
  • Cota de piaţă a lui Kalvin Phillips, conform transfermarkt.de. - 28.000.000 de euro.

Conform jurnaliştilor spanioli, Eddie Howe va discuta cu conducerea celor de la Newcastle pentru a decide ce strategie va aplica în cazul înlocuitorului lui Tonali: va investi mulţi bani sau va opta pentru o variantă mult mai accesibilă, într-un raport calitate-preţ foarte bun.

Aşadar, internaţional român Răzvan Marin are mari şanse de a ajunge la Newcastle, dacă Eddie Howe decide să meargă la siguranţă şi să nu investească sume foarte mari. La urma urmei, Sandro Tonali se va întoarce la Newcastle în august.

Afla mai multe despre: razvan marinempolieddie howesandro tonalinewcastle 

viewscnt
Articole similare