Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Veste bună pentru Real Madrid, înainte de ”El Clasico”. Anunţul lui Carlo Ancelotti

Veste bună pentru Real Madrid, înainte de ”El Clasico”. Anunţul lui Carlo Ancelotti

Fotbal

Comentarii

Antrenorul lui Real Madrid, Carlo Ancelotti, a confirmat vineri că fotbalistul Jude Bellingham va juca sâmbătă împotriva Barcelonei în primul său Clasico, transmite EFE.

Bellingham va juca în El Classico

Bellingham a părăsit terenul şchiopătând în penultimul minut al meciului de marţi de la Braga, din Liga Campionilor, în care a marcat al doilea gol al echipei sale, învingătoare cu 2-1. Internaţionalul englez a avut o problemă musculară, dar este apt de joc pentru derby-ul de la Barcelona.

"Bellingham va juca sâmbătă pentru că este bine şi s-a refăcut. Vinerea aceasta se antrenează (...) şi va fi bine", a indicat Ancelotti.

Va fi primul Clasico pentru internaţionalul englez, care este conştient de caracterul special al acestei partide, a spus tehnicianul: "Nu este nevoie de explicaţii. Profesioniştii urmăresc toate jocurile şi ştiu perfect ce este un Clasico. Este urmărit în toată lumea şi este unul dintre cele mai importante meciuri."

Ancelotti a spus că sunt şanse mari ca francezul Ferland Mendy să fie titularizat pe postul de fundaş stânga în locul compatriotului său Eduardo Camavinga. Italianul nu exclude prezenţa acestuia din urmă la centrul terenului, deoarece "poziţia ideală a lui Camavinga este ca pivot".

Ancelotti a vorbit şi despre fundaşul Dani Carvajal, care a marcat în urma unor lovituri de cap atât în meciul de campionat cu Sevilla FC, cât şi în cel cu Braga.

"Carvajal are acum un rol mai important. Noi am uitat în sezoanele trecute că loveşte bine mingea cu capul şi este foarte inteligent în careu. I-am schimbat rolul la fazele fixe", a spus antrenorul.

Real Madrid este lider în La Liga, cu 25 puncte, la egalitate cu Girona, ele fiind urmate de Barca la un singur punct. 

Afla mai multe despre: carlo ancelottijude bellinghamreal madrid - barcelonael clasico 

viewscnt
Articole similare