Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Barcelona - Real Madrid | Peste 500 de opţiuni de pariere la Betano

Barcelona - Real Madrid | Peste 500 de opţiuni de pariere la Betano

Publicitate

Comentarii

Echipa lui Xavi este neînvinsă înaintea primului El Clasico de pe Stadionul Olimpic din Barcelona. Catalanii sunt, însă, pe locul trei în La Liga. Real Madrid conduce clasamentul. Bookmakerii nu văd o favorită la supermeciul de sâmbătă. Barcelona şi Real au cote aproape egale la victorie.

Barcelona – Real Madrid, sâmbătă, 17:15, Orange Sport 1

Mutată forţat pe Stadionul Olimpic din cauza renovărilor de la arena Nou Camp, Barcelona se simte perfect în noua casă. Are cinci victorii din tot atâtea meciuri, iar patru dintre ele le-a obţinut la 0. În deplasare, Real Madrid a bifat patru victorii, o remiză şi o înfrângere în derby-ul cu Atletico. Chiar şi aşa, ”galacticii” sunt lideri, cu un punct deasupra catalanilor. Ca şi gazdă în El Clasico, Barcelona a câştigat o singură dată în ultimii cinci ani. Xavi are acum alte probleme. Lewandowski este incert, iar Frenkie de Jong, Pedri şi Sergi Roberto vor lipsi cu siguranţă. Realul nu se va baza pe Courtois, accidentat pentru o perioadă lungă. Militao şi Ceballos sunt alţi absenţi de la El Clasico. Betano oferă peste 500 de opţiuni de pariere la cel mai aşteptat meci de pe Planetă. Victoria Barcelonei are cotă 2.50, iar cea a Realului 2.70. Chiar dacă cotele sunt mai mici, de luat în calcul este şi un pariu pe şansă dublă (1X – 1.50, X2 – 1.55).

Cine are cele mai mari şanse să marcheze?

Dacă revenirea lui Lewandowski rămâne o dilemă, Joao Felix va fi titular 100%. Portughezul are cotă 2.80 la Betano ca să marcheze primul lui gol în El Clasico. Din tabăra ”galacticilor”, principalul favorit să îşi treacă numele pe lista marcatorilor este Vinicius. Brazilianul are cotă 2.70 la Betano pentru cel puţin un gol contra Barcelonei.

Echipe probabile:

Barcelona: Ter Stegen; Cancelo, Araujo, Martinez, Balde; Gavi, Romeu, Gundogan; Yamal, Lewandowski, Felix
Real Madrid: Kepa; Carvajal, Rudiger, Alaba, Camavinga; Valverde, Tchouameni, Kroos; Bellingham; Rodrygo, Vinicius

Afla mai multe despre: barcelona real madrid advertorialadvertorial el clasicopariuri 

viewscnt
Articole similare