Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Cât de tare se implică Gigi Becali la echipă? Elias Charalambous: ”Vorbim despre asta în fiecare săptămână”

Cât de tare se implică Gigi Becali la echipă? Elias Charalambous: ”Vorbim despre asta în fiecare săptămână”

FCSB

Comentarii

Antrenorul formaţiei FCSB, Elias Charalambous (43 de ani), a prefaţat duelul cu Petrolul Ploieşti, dar a fost chestionat şi cu privire la un alt aspect referitor la gruparea roş-albastră.

FCSB întâlneşte fomaţia Petrolul Ploieşti, în deplasare, în runda cu numărul 14 din Superliga României.

Vicecampioana României vine după remiza cu FC Voluntari (0-0), dar acum speră să obţină toate cele trei puncte din vizita pe terenul prahovenilor.

Charalambous: ”E un tip căruia îi place să aibă o opinie. E patron. E normal”

În conferinţa de presă premergătoare partidei de pe ”Ilie Oană”, Elias Charalambous a explicat faptul că ultimul cuvânt în ceea ce priveşte echipa roş-albastră îi aparţine lui şi staff-ului său tehnic, chiar dacă se mai consultă şi cu patronul Gigi Becali.

”Vorbim despre asta în fiecare săptămână, patronului îi place să se exprime în felul său şi, ca să fiu sincer, e un tip căruia îi place să aibă o opinie şi e normal.

Are opinia sa, dar noi suntem cei care iau decizia şi noi suntem cei care discutăm cu el la finalul zilei. E logic ca patronul să aibă opinia sa. V-am spus asta de multe ori”, a spus Charalambous, înainte de meci.

Meciul dintre Petrolul Ploieşti şi FCSB are loc sâmbătă, 28 octombrie, de la ora 20:30, în etapa a 14-a, pe Orange Sport 1 şi Orangesport.ro.

Afla mai multe despre: fcsbelias charalamboussuperliga 

viewscnt
Articole similare