Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Alexandru Ioniţă a surprins înainte de meciul cu FCSB: "Pentru mine, ambele sunt Steaua"

Alexandru Ioniţă a surprins înainte de meciul cu FCSB: "Pentru mine, ambele sunt Steaua"

Rapid

Comentarii

FCSB şi Rapid se înfruntă duminică, de la 20:30, în direct, pe Orange Sport 1.

Meciul care se va disputa pe Arena Naţională, între cele două rivale are loc duminică, 5 noiembrie, de la ora 20:30, în direct pe Orange Sport 1. FCSB este lider în Superliga, cu 31 de puncte după 14 etape, în timp ce rivalii de la Rapid se află pe trei, cu 26 de puncte.

Alex Ioniţă, fotbalistul de la Rapid, a prefaţat duelul cu FCSB şi a vorbit despre rivalitatea cu Steaua. 

”O să fie un meci foarte intens şi foarte disputat între două echipe foarte bune. Ne dorim ca mâine să obţinem cele trei puncte, să ne apropiem de FCSB. Acesta e un meci special, e un derby foarte important pentru Rapid, pentru mine! 

Sper să îmi ajut echipa, să marchez, să pasez, să recuperez, orice este nevoie. Îmi doream să văd cât mai mult rapidişti, dar sunt sigură că cei care o să vină o să îşi facă treaba! Mă gândesc doar la Rapid, nu mă mai interesează alte echipe. 

O să fie foarte greu atunci ei au pierdut campionatul cu o etapă înainte, nu erau la fel de concentraţi, acum sunt pe primul loc şi clar vor să se distanţeze.

Nu ştiu ce să spun. Pentru mine, Steaua sunt ambele. CSA are emblema, FCSB nu a retrogradat niciodată. Mâine, cred că cine se va concentra mai mult, va câştiga. Nu există diferenţe de valoare, a spus Ioniţă.”, a declarat Alex Ioniţă.

În cazul unei victorii în deplasare a rapidiştilor, echipa antrenată de Cristiano Bergodi s-ar apropia la două puncte de FCSB.

Afla mai multe despre: alex ioniţărapidfcsb 

viewscnt
Articole similare