Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Claudiu Niculescu, o nouă aventură pe banca tehnică. Antrenorul a semnat cu o altă echipă din liga secundă

Claudiu Niculescu, o nouă aventură pe banca tehnică. Antrenorul a semnat cu o altă echipă din liga secundă

Liga 2

Comentarii

Claudiu Niculescu este noul atrenor al echipei CSC 1599 Şelimbăr, după ce Eugen Beza şi-a reziliat înţelegerea cu sibienii. Anunţul a fost făcut pe site-ul oficial al clubului.

”De astăzi începem un nou capitol pentru clubul nostru alături de Claudiu Niculescu, cu care am semnat un contract valabil până la finalul sezonului actual.

Este un parteneriat în urma căruia dorim să intrăm în normalitate şi să devenim o echipă puternică de care să fim mândri”, a declarat directorul general al sibienilor, Cornel Stănilă, conform site-ului oficial al clubului.

Ca antrenor, ”Clau-gol” le-a mai pregătit pe: Universitatea Cluj, FC Bihor, CSM Reşiţa, CSM Râmnicu Vâlcea, CS Mioveni, FC Voluntari, Dinamo Bucureşti, Concordia Chiajna şi Poli Iaşi.

Niculescu i-a pregătit pe ieşeni, în acest sezon, timp de 10 meciuri, perioadă în care a bifat şase victorii, două egaluri şi două înfrângeri.

CSC 1599 Şelimbăr nu are drept de promovare şi ocupă locul 11 în Liga a II-a.

Sibienii nu au mai câştigat în campionat de la mijlocul lui septembrie, ultimul succes fiind cel de pe terenul Concordiei Chaijna, scor 1-0.

Articol scris de: Teodor Răducanu

Afla mai multe despre: claudiu niculescu 

viewscnt
Articole similare