Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Reacţia presei maghiare după România - Ungaria 3-0. ”Pentru a ajunge în finală, românii au exercitat o presiune foarte mare”

Reacţia presei maghiare după România - Ungaria 3-0. ”Pentru a ajunge în finală, românii au exercitat o presiune foarte mare”

Alte sporturi

Comentarii

România a învins-o la scor pe Ungaria la minifotbal, iar presa din ţara vecină a tras concluziile după acest meci.

România este finalistă la Campionatul Mondial de Minifotbal, după ce în semifinale tricolorii au trecut categoric de Ungaria, scor 3-0.

Echipa României a reuşit foarte repede să intre în avantaj, după ce Mircea Ungur a deschis scorul în minutul 5. Micea Popa a majorat diferenţa în repriza secundă, în timp ce Marius Balogh a pus capăt suspansului în minutul 36. 

Cum a reacţionat presa maghiară după eşecul la scor al Ungariei cu România

Acest meci şi acest rezultat nu aveau cum să nu rămână fără ecou, iar presa maghiară a reacţionat lăudând presiunea pe care au pus-o jucătorii români pe adversari.

"În semifinală, ungurii au înfruntat România pentru a ajunge în finală. Românii au exercitat o presiune foarte mare la început, portarul a atacat şi el de mai multe ori, drept pentru care maghiarii au primit gol încă din minutul cinci. Două minute mai târziu, Viktor Kozo ar fi putut egala, dar şutul său nu a prins poarta.

Din cauza diferenţei de un gol, ungurii au intensificat atacurile, în timp ce românii au încercat şuturi de la distanţă. În minutul 21, Barnabas Gyori a avut o şansă, dar după şutul său, mingea a trecut peste poarta goală.

După pauză, Popa a profitat de o greşeală a apărării maghiare, în minutul 27, iar zece minute mai târziu, românul a marcat din nou şi a dus scorul final la 3-0", au notat cei de la Nemzetisport.

În marea finală a Campionatului Mondial de Minifotbal, România va înfrunta formaţia Kazahstanului, sâmbătă, de la ora 18:00.

Afla mai multe despre: minifotbalromania ungariacm minifotbal 

viewscnt
Articole similare