Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

BREAKING NEWS | Granzii din Premier League au pus ochii pe un tricolor!

BREAKING NEWS | Granzii din Premier League au pus ochii pe un tricolor!
Comentarii

Radu Drăguşin (21 de ani) are evoluţii foarte bune în tricoul celor de la Genoa, unde a ajuns titular indiscutabil.

 AC Milan şi Inter s-au interesat de românul lui Genoa, dar suma cerută de nou-promovata din Serie A depăşeşte suma pe care cluburile milaneze sunt dispuse să o ofere. Astfel, destinaţia probabilă pentru fundaşul central de 21 de ani rămâne Premier League.

Chiar azi au sosit primele informaţii din Italia conform cărora o echipă din Premier League e pe urmele fundaşului român!

Radu Drăguşin, la un pas de Premier League

Newcastle, ocupanta locului 6 din Premier League, şi-a trimis reprezentanţii pentru a-l studia pe Radu Drăguşin.

„Newcastle, în Italia pentru a urmări Atalanta şi Genoa: Koopmeiners şi Dragusin, în prim-plan”, titrează Tuttomercatoweb.

„Săptămâna trecută, un reprezentant al celor de la Newcastle a fost în Italia pentru a-i observa pe Teun Koopmeiners şi Radu Drăguşin”, completează italienii.

  • Până în vara anului 2027 are Drăguşin contract cu Genoa.

„Pentru Drăguşin situaţia este ceva mai simplă, în condiţiile în care cu o ofertă substanţială (în jur de 30 de milioane) Genoa şi-ar putea da acordul. În orice caz, conexiunile în cazul ambilor jucători (n.r. – Koopmeiners şi Drăguşin) au fost excelente”, notează Tuttomercatoweb.

Radu Drăguşin a jucat al zecelea său meci din tot atâtea posibile la Genoa, în Serie A, după promovarea echipei din Serie B. Fundaşul are în cont o pasă decisivă.

  • 10 milioane de euro este cota de piaţă a lui Radu Drăguşin în prezent, potrivit specialiştilor de la transfermarkt.com

Este visul lui să ajungă în Premier League

Svetlana Drăguşin, mama fotbalistului, a dezvăluit visul lui Drăguşin: să joace în Premier League.

”(Reporter: Unde visaţi să ajungă Radu?) Eu îmi doresc pentru el să ajungă unde şi-a propus… şi el îşi doreşte foarte tare să ajungă în Anglia. Acesta este visul lui de mic.

Mă bucur că demonstrează că munca este cheia succesului”, a declarat Svetlana Drăguşin, potrivit as.ro.

Revenire importantă în lotul lui Liverpool. Anunţul lui Jurgen Klopp despre drama prin care a trecut Luis Diaz: ”Nu vrem să forţăm nimic”

Afla mai multe despre: newcastleradu drăguşinserie a 

viewscnt
Articole similare