Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Răzvan Oaidă, motivat înainte de derby-ul cu fosta sa echipă: "La FCSB mereu au fost individualităţi"

Răzvan Oaidă, motivat înainte de derby-ul cu fosta sa echipă: "La FCSB mereu au fost individualităţi"

Rapid

Comentarii

Răzvan Oaidă (25 de ani), fostul jucător al celor de la FCSB şi actualul mijlocaş al celor de la Rapid a prefaţat derby-ul care va avea loc duminică, de la ora 20:30, pe Naţional Arena.

Mijlocaşul care a făcut în această vară trecerea de la FCSB la rivala Rapid a dezvăluit moralul taberei rapidiste înainte de marele derby care se va disputa duminică.

Transferul surpriză al celor de la Rapid din această vară crede că rapidiştii vor avea parte de un meci dificil pe Arena Naţională.

Răzvan Oaidă: "Va fi o premieră pentru mine"

"Ne aşteaptă un meci extraordinar zic eu, va fi un derby în adevăratul sens al cuvântului, spectatori foarte mulţi, cred că va fi un spectacol 

Abia aştept şi eu, va fi o premieră pentru mine, îmi doresc să facem un meci bun, să ne simţim bine, cu toate că nu suntem în efectiv complet, dar sigur vom arăta bine" a declarat Răzvan Oaidă.

Cât despre cei doi mari absenţi ai giuleştenilor, Albion Rrahmani şi Claudiu Petrila, Oaidă consideră că restul jucătorilor pot aduce un rezultat pozitiv în meciul cu FCSB.

"Doi jucători foarte importanţi pentru noi, doi jucători decisivi, ne-au ajutat enorm, dar cum am spus şi până acum, cred că cei care vor intra o vor face foarte bine." a declarat Oaidă.

Partida de cupă împotriva celor de la CSA Steaua a lăsat un gust amar pentru Rapid, declară Oaidă.

"Suntem dezamăgiţi cu toţii, vă daţi seama, ne doream enorm să facem 6 puncte în grupa. Sperăm să ne revanşăm duminică şi în cupă la fel, să facem foarte bine cu CFR şi să mergem mai departe." a spus Oaidă.

Despre particularităţile celor 90 de minute din infernul de pe Naţional Arena, jucătorul celor de la Rapid crede că motivaţia este un factor care vine de la sine iar spiritul de echipă este cheia spre victorie.

 "Consider că nu contează absolut deloc, un derby iţi dă tot ce ai nevoie, nu ai nevoie de o motivaţie în plus, n-ai nevoie de meciuri bune dinainte, un derby iţi dă adrenalină, iţi da motivaţia, atitudinea şi tot ce ai nevoie.

Cred că la FCSB mereu au fost individualităţi foarte bune, jucători valoroşi, care în orice moment pot să facă diferenţă, cu toţii sunt jucători foarte buni şi trebuie să fim atenţi la toată echipa, practic.

Cred că la Rapid mereu atuul principal a fost echipa, au fost şi suntem mereu o familie. 

Unul din lucrurile pe care trebuie să le reglam, avem nevoie de mai multa răutate, să fim la fel cum suntem în Giuleşti." a încheiat Oaidă.

Afla mai multe despre: rapidfcsbsuperliga 

viewscnt
Articole similare