Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Cristi Borcea plânge după fostul ”spartan” al lui Dinamo. ”Era numărul 1 la tot”

Cristi Borcea plânge după fostul ”spartan” al lui Dinamo. ”Era numărul 1 la tot”

Superliga

Comentarii

Cristi Borcea, fostul finanţator al lui Dinamo, a participat la evenimentul organizat de Cornel Ţălnar cu ocazia împlinirii a 40 de ani de la victoria istorică cu Hamburger SV.

Omul de afaceri în vârstă de 53 de ani a a investit la gruparea din Ştefan cel Mare timp de 14 ani, din 1998 până în 2012 şi a rememorat momentele din ”era Borcea” în care ”câinii” făceau legea în România. În perioada în care a fost ”omul cu banii” de la Dinamo, alb-roşii au câştigat patru titluri, şase Cupe şi două Supercupe.

Gabi Tamaş, febleţea lui Cristi Borcea

În urmă cu o sătptămână, Tamaş şi-a anunţat retragerea din activitatea de fotbalist, după o carieră în care a evoluat aproape 25 de ani la nivel profesionist. Cu Borcea patron şi Gabi Tamaş în teren, Dinamo a câştigat două Cupe (2003, 2005) şi o Supercupă ( 2005).

”Tamaş face parte dintr-o generaţie extraordinară de jucători. S-a retras un spartan adevărat din toate punctele de vedere. Un jucător şi un suflet extraordinar, un spartan bun şi acasă şi în deplasare. Era numărul 1 la tot”, a spus Cristi Borcea.

Gabi Tamaş şi-a anunţat retragerea din fotbal

Fundaşul central a spus şi motivul exact pentru care renunţă la fotbal, acela că psihic nu mai poate fi conectat sută la sută să dea totul pentru fotbal. Deşi fizic ar mai putea să joace cinci ani, a precizat Gabi Tamaş în faţa jurnaliştilor.

"E foarte dificil să te desparţi de lucrul pe care-l iubeşti cel mai mult, când eşti în fotbal de o viaţă. Vine şi ziua asta, când te desparţi. Dar voi continua să stau lângă fotbal, să ajut fotbalul cum pot. În primul rând vreau să-i mulţumesc tatălui meu, care m-a dus la fotbal. Psihic nu mai pot să joc, fizic mai puteam încă 5 ani", a spus Gabi Tamaş.

Gabi Tamaş a jucat de-a lungul carierei la echipe precum Celta Vigo, Auxerre, West Bromwich Albion, Galatasaray, FCSB sau Dinamo.

În CV-ul său are şi 67 de meciuri la echipa naţională a României, pentru care a marcat de trei ori.

Afla mai multe despre: dinamo bucureşticristi borceagabi tamaş 

viewscnt
Articole similare