Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Meci nebun în Arabia Saudită! Burcă a marcat un gol senzaţional în poarta lui Tătăruşanu. Cine a ieşit învingător

VIDEO | Meci nebun în Arabia Saudită! Burcă a marcat un gol senzaţional în poarta lui Tătăruşanu. Cine a ieşit învingător
Comentarii

Abha şi Al Akhdoud au oferit un meci nebun în Arabia Saudită. Confruntrea care i-a adus faţă în faţă pe Ciprian Tărăuşani şi Andrei Burcă s-a terminat cu victoria echipei goalkeeper-ului român, scor 3-2, la capătul unei partide nebune.

Andrei Burcă (Al Akhdoud), fostul căpitan al lui CFR Cluj, a egalat la unu în minutul 26, după ce Krychowiak (ex- Sevilla) a deschis scorul. Fundaşul naţionalei a şutat superb cu piciorul stâng în vinclul porţii lui Tătăruşanu.

VIDEO cu golul lui Burcă

 

După golul egalizator marcat de Burcă, Al Akhdoud a marcat din nou, iar echipa lui Tătăruşanu a intrat în dezavantaj la vestiare, scor 1-2. Cu toate acestea, Abha a revenit în partea secundă, a câştigat cu 3-2 şi a urcat pe locul 12. De cealaltă parte, Al Alkhdoud este pe 16, poziţie ce retrogradează la finalul sezonului.

 

Afla mai multe despre: arabia saudităandrei burcătătăruşanu 

viewscnt
Articole similare