Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

„O să rămână o singură echipă cu 30.000 de oameni în spate!” Previziune pentru cele două forţe din Superligă | EXCLUSIV

„O să rămână o singură echipă cu 30.000 de oameni în spate!” Previziune pentru cele două forţe din Superligă | EXCLUSIV
Comentarii

Silviu Lung, fostul mare portar al echipei naţionale, a prefaţat derby-ul din Bănie dintre FCU Craiova şi Universitatea Craiova.

„O să rămână o singură echipă cu 30.000 de oameni în spate!” Previziune pentru cele două forţe din Superligă | EXCLUSIV

Silviu Lung crede că va fi un meci al orgoliilor şi speră ca cele două echipe să ofere spectacol. În ceea ce priveşte viitorul celor două formaţii din Craiova, fostul goalkeeper are mare încredere că se va produce o schimbare. 

Concret, Silviu Lung se aşteaptă ca în viitor să existe o singură echipă care să reprezinte Craiova, iar acel club să fie susţinut masiv de suporteri la fiecare meci desfăşurat pe „Oblemenco”.

„Cred că în oraş va rămâne o singură echipă cu timpul. Nu cred că se poate în contextul actual, cu actualele conduceri, dar cred că în timp va rămâne o singură echipă.

(n.r. E Craiova un oraş prea mic pentru 2 echipe care să aducă constant lume pe stadion?) Eu zic că da. În oraş ar trebui să fie o singură echipă. Mi-ar plăcea să fie o singură echipă cu o singură galerie. Atunci foarte greu ar pierde Craiova un meci cu 20.000-30.000 de oameni în spate”, a declarat Silviu Lung pentru Orange Sport.

„Craiovenii de partea cui sunt?” Sorin Cârţu a dat verdictul în războiul FCU - Universitatea Craiova | EXCLUSIV

Înainte de marele derby din Bănie, Sorin Cârţu, fostul preşedinte al Universităţii Craiova, a prefaţat pentru Orange Sport duelul şi a spus care echipă are mai mulţi fani în oraş.

În opinia lui Cârţu, majoritatea oamenilor din Craiova ţin cu Universitatea, însă sunt supăraţi din cauza faptului că echipa lui Rotaru nu a câştigat titlul în sezoanele precedente.

„Este o fiebere înainte de acest derby, sunt orgolii. Eu ţin cu Universitatea să câştige această partidă şi consider că ar fi foarte importantă victoria mai ales pentru momentul actual, i-ar ajuta foarte mult.

(n.r. Craiovenii de partea cui sunt?) Sunt mai mulţi pentru Universitatea Craiova, dar sunt dezamăgiţi de ani buni că tot timpul trecem pe lângă performanţa mare”, a declarat Sorin Cârţu pentru Orange Sport. 

Afla mai multe despre: fcu craiovauniversitatea craiovasilviu lung 

viewscnt
Articole similare