Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Liviu Ciobotariu, un prim pas greşit în remiza cu Petrolul! Trebuie să câştige cu Rapid ca să rămână la Sepsi: "Am mai trecut prin astfel de situaţii"

Liviu Ciobotariu, un prim pas greşit în remiza cu Petrolul! Trebuie să câştige cu Rapid ca să rămână la Sepsi: "Am mai trecut prin astfel de situaţii"

Superliga

Comentarii

Liviu Ciobotariu şi Florin Pârvu au comentat remiza dintre Sepsi şi Petrolul, în Superliga. Antrenorul echipei din Sfântu Gheorghe e sub presiune acum şi are nevoie de trei puncte în etapa următoare, cu Rapid, pentru a fi sigur de postul său.

Liviu Ciobotariu, după remiza dintre Sepsi şi Petrolul

Petrolul Ploieşti a încheiat la egalitate, în deplasare, scor 0-0, cu formaţia Sepsi OSK, într-un meci al etapei a 15-a din Superligă.

A fost un meci de la care conducerea avea aşteptări. Laszlo Dioszegi anunţa ca vrea cel puţin patru puncte din meciurile cu Petrolul şi Rapid, ambele acasă, pentru a mai spera la play-off. 

De asemenea, la ultima şedinţă de la Sepsi i-a transmis lui Liviu Ciobotariu aşteptările de la meciurile de pe teren propriu, iar remiza cu "lupii galbeni" doar a îngreunat situaţia antrenorului. 

”Un joc pe care l-am controlat în totalitate. Ne-am creat multe situaţii de a marca. Cei de la Petrolul au avut o organizare foarte bună defensivă, noi am avut o posesie bună, progresivă. Nu am ce să le reproşez jucătorilor mei, au avut atitudine, personalitate. Singurul lucru de care îmi pare rău este că nu am reuşit să marcăm. 

Cel puţin în prima repriză, în primele 15 minute, ne-am creat trei situaţii mari de a marca. A fost şi o anumită stare de presiune. Nu am ce să le reproşez jucătorilor. Jucătorii au pasat, au avut curaj, au avut agresivitate. Adversarii cred că au avut o singură ocazie. Acesta este fotbalul. Felicit echipa Petrolul pentru organizarea defensivă.

Trebuie să ştii să gestionezi (n.r. - situaţiile tensionate din lotul lui Sepsi). Am deja o experienţă în cariera mea de antrenor. Am mai trecut prin situaţii de genul acesta, am ieşit la fel de bine. Trebuie să ai luciditate şi să ştii să gestionezi momentele tensionate”, a mai spus Ciobotariu.”, a declarat antrenorul lui Sepsi, Liviu Ciobotariu. 

Ce a spus Florin Pârvu după Sepsi - Petrolul 0-0

”Un meci de luptă. Ştiam acest lucru. Nu am avut mari realizări în seara asta. Am avut o intensitate bună. Ne-am deschis culoare, dar nu am reuşit să facem tranziţia destul de urmă. Plecăm cu un punct, de aici de la Sepsi, de pe un teren de unde nu se câştigă uşor puncte.

Ştiam că sunt în suferinţă şi că vor veni să ne atace. Este clar că am reuşit să închidem culoarele şi să facem câteva tranziţii bune. Din păcate, au lipsit finalizările.

Billel Omrani este într-un proces de pregătire. Face eforturi foarte mari. Îl aşteptăm pentru că avem nevoie de el şi este un jucător valoros. Mai are nevoie de timp. Sunt sigur că ne va ajuta în viitor", a spus antrenorul Petrolului, Florin Pârvu. 

  • În clasament, Petrolul are 21 de puncte şi este pe locul 5, în timp ce Sepsi este pe locul 9, cu 19 puncte.

Afla mai multe despre: liviu ciobotariusepsi petrolullaszlo dioszegi 

viewscnt
Articole similare