Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Şoc pe San Siro! Udinese a câştigat primul meci din acest sezon, chiar pe terenul lui Milan! Victorii în derby-uri pentru Internazionale şi Napoli

VIDEO | Şoc pe San Siro! Udinese a câştigat primul meci din acest sezon, chiar pe terenul lui Milan! Victorii în derby-uri pentru Internazionale şi Napoli

Serie A

Comentarii

Milan a fost surpriza neplăcută a etapei din Serie A. Rossonerii au fost învinşi pe teren propriu de Udinese, scor 0-1, iar friulanii au bifat primul succes stagional.

Milan a fost periculoasă doar prin Reijnders, care nu a nimerit ţinta. Udinese a obţinut apoi o lovitură de la 11 metri, iar Pereyra l-a învins pe Maignan. Silvestri a fost fabulos în ultimele minute, mai întâi la lovitura de cap expediată de Giroud, apoi la torpila lui Florenzi. Milan a ajuns la trei etape consecutive fără victorie. 

Atalanta 1-2 Internazionale

În derby-ul zilei la Bergamo, Darmian a profitat de pasa strălucitoare a lui Calhanoglu şi a scos un penalty. Turcul a transformat de la punctul cu var. Lautaro a marcat superb după pauză şi a dublat avantajul oaspeţilor. Golul lui Scamacca a stabilit scorul final, 2 la 1 pentru Inter. Pentru Atalanta, a fost prima înfrângere pe teren propriu în acest sezon.  

Salernitana 0-2 Napoli

Napoli a obţinut o victorie facilă pe terenul ultimei clasate, Salernitana. Minutul 13 a fost cu noroc. Raspadori a profitat din nou de absenţa lui Osimhen şi a bifat al treilea meci la rând cu gol marcat. Elmas a stabilit scorul final, 0 la 2, iar Salernitana a rămas fără victorie în acest sezon.

 

Afla mai multe despre: atalantainter milanomilanudinese,  

viewscnt
Articole similare