Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Adrian Mititelu, revoltat de un banner afişat de peluza Universităţii Craiova! "Am nepoţi, am fată, am copii, am rude! Să se uite şi să vadă chestia asta?"

Adrian Mititelu, revoltat de un banner afişat de peluza Universităţii Craiova! "Am nepoţi, am fată, am copii, am rude! Să se uite şi să vadă chestia asta?"galerie foto
Comentarii

Patronul de la FCU Craiova 1948, Adrian Mititelu, a taxat un banner afişat în peluza destinată Universităţii Craiova, prin care familia sa a fost jignită. Afaceristul s-a îndreptat atât împotriva fanilor, cât şi a clubului rival din oraş.

Banner scandalos afişat în peluza Universităţii Craiova

FCU Craiova a încheiat la egalitate sâmbătă seara, scor 1-1, derby-ul cu Universitatea Craiova, în etapa a 15-a din Superligă. 

La finalul partidei, Adrian Mititelu a tras concluziile, a spus că echipa sa a fost superioară şi a făcut iureş în momentul în care a vorbit despre banner-ul revoltător afişat de suporterii Universităţii Craiova. 

Banner-ul a stat afişat aproximativ 20 de minute, iar Adrian Mititelu a transmis că va închide peluza destinată adversarilor, la următorul derby din Oltenia, indiferent de sancţiuni. De asemenea i-a bătut obrazul lui Mihai Rotaru. 

Adrian Mititelu: "Să mă înjure şi să-mi jignească familia în halul ăsta?"

„Vreau să vă spun că sunt foarte supărat şi indignat. La Peluza Nord, mi-a fost atacată familia într-un mod barbar! 

Eu sunt cel mai important investitor din istoria fotbalului craiovean! Toate neamurile lui Rotaru, Ilinca, Neţoiu n-au băgat câţi bani am băgat eu în fotbalul craiovean. Şi sunt singurul localnic care a băgat bani mulţi.

Am făcut infrastructură în Craiova, am reparat «Oblemenco», am fost primul om care a făcut terenuri de antrenamente pe vechiul «Oblemenco». Am făcut acum o bază care e în primele trei din România. Să vină nişte nenorociţi, nişte analfabeţi şi să spună că «familia Mititelu....»?!.

Au stat ca nişte nesimţiţi...Am şi eu familie, copii, nepoţi! Am băgat zeci de milioane în fotbalul craiovean şi vin nişte vagabonzi, nişte nenorociţi, nişte neica-nimeni şi vorbesc ei de Ştiinţa? Despre Ştiinţa pentru care eu mi-am dat viaţa? 

Să mă înjure şi să-mi jignească familia în halul ăsta? Vă spun că pentru treaba aceasta, nu-i iert! Voi face demersurile legale şi regulamentare pentru ca acest club să fie sancţionat pentru faptul că e incapabil să organizeze un meci. 

Acel banner mare apărut la Peluza Nord este banner-ul lui CSU, nu e al suporterilor! CSU e organizatoarea meciului. Voi face plângere la Jandarmerie, fiindcă au stat în pasivitate. Nu cred că şefului Jandarmeriei i-ar fi convenit să citească aşa ceva despre familia lui.

Aşa ceva este inadmisibil în 2023! Acest club bine organizat...aţi văzut ce figuri au în ei? L-au atacat pe Rednic ei... Mă cheamă la tribuna oficială şi uitaţi ce-mi fac! Îmi jignesc familia în acest mod?! Am şi eu nepoţi, am fată, am copii, am rude! Să se uite la televizor şi să vadă chestia asta? Este nepermis aşa ceva! Să le fie ruşine! 

Din momentul ăsta, suntem într-un război de 10 ori mai mare decât a fost până acum”, a spus Adrian Mititelu. 

  • Universitatea Craiova are 23 de puncte, aflându-se pe locul 4, în timp ce FCU ocupă locul 12, cu 15 puncte.

Afla mai multe despre: adrian mititeluuniversitatea craiova fcu craiovabanner adrian mititelu 

viewscnt
Articole similare