Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Becali, pus pe ironii la adresa lui Dan Şucu: ”La fotbal nu are calitate, la fotbal îl bat eu, îl spulber!”

Becali, pus pe ironii la adresa lui Dan Şucu: ”La fotbal nu are calitate, la fotbal îl bat eu, îl spulber!”

Superliga

Comentarii

Gigi Becali, patronul clubului FCSB, a avut o nouă reacţie ironică la adresa lui Dan Şucu!

Becali vs. Şucu. O nouă ironie de la patronul FCSB-ului: ”Îl spulber!”

Gigi Becali continuă ironiile la adresa lui Dan Şucu, patronul de la Rapid.

Recent, Becali a lăsat de înţeles că Şucu nu se pricepe la fotbal, precum la afaceri, şi că îl va spulbera în clasamentul din Superligă din actualul sezon.

„Păi, şi cu Dan Sucu, eu îl cunosc bine, e un om de mare calitate, dar la fotbal nu are calitate, la fotbal îl bat eu, îl spulber. Unde a venit? Ştii ce înseamnă şapte puncte? Imens! Înjumătăţire de puncte, dar aici nu e vorba numai de şapte puncte, e vorba de şapte puncte plus diferenţa de valoare, care e cam de aici la Ploieşti”, a spus Gigi Becali, potrivit ProSport.

În prezent, FCSB este lider în Superliga, cu 29 de puncte obţinute, la şapte lungimi distanţă de Rapid, care ocupă locul 3.

Dan Şucu are încredere în Rapid

„Bugetele noastre sunt comparabile cu cele de la FCSB, CFR, Craiova. Strict economic nu avem motive să nu ne batem la titlu. Sportiv, suntem abia apăruţi, hazardul mai are şi un rol important, dar din acest an nu putem intra pe teren decât cu gândul la victorie. Rapid se bate la titlu, are tot ce-i trebuie pentru a se bate la campionat.

Să fii sub presiune e un privilegiu, nu o povară. Dacă ai fi un nimeni, nu ai avea presiune. Doar dacă eşti bun, ai parte de presiune. De aceea e un prilivegiu. Nu înţeleg ideea asta că punem presiune. Vrei să ai succes fără presiune? Nu există”, a spus Dan Şucu, la începutul acestei luni, potrivit Fanatik.

Afla mai multe despre: gigi becalidan şucurapidfcsb 

viewscnt
Articole similare