Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Continuă atacurile lui Marian Iancu: "Echipa care a jucat în Ghencea se numeşte FC Şucu SA, nu a fost Rapid" | EXCLUSIV

Continuă atacurile lui Marian Iancu: "Echipa care a jucat în Ghencea se numeşte FC Şucu SA, nu a fost Rapid" | EXCLUSIV

Rapid

Comentarii

Marian Iancu nu l-a menajat pe Dan Şucu după egalul Rapidului cu CSA Steaua din grupele Cupei României, scor 0-0.

Fostul preşedinte de la Politehnica Timişoara a avut multe de reproşat actualului patron al Rapidului, Dan Şucu.

"Rapidul e cel care joacă în Giuleşti, care se încarcă energetic cu ceea ce vine din tribune cu istoria de 100 de ani a acelor tribune.

Echipa care a jucat aseară cu Steaua în Ghencea în Cupa României nu a fost Rapidul

A fost echipa domnului Şucu, Şucu trebuie să înţeleagă că trebuie să aibă responsabilitate, el trebuie să deconteze toate lucrurile astea, atât plusurile cât şi minusurile.

Daca eşti zgârcit, fotbalul te răsplăteşte că atare. 

Faptul că în Giuleşti fiecare jucător joacă la capacitate maxima fară nicio rezervă scoate rezultate. Când nu mai există legătură cu tribuna, atunci dispar rezultatele.

Când vii cu rezervele, când ai constriuit o echipă din rezerve cu bani puţini nu poţi să te aştepţi să câştigi meciuri precum cele cu Steaua. 

E clar că Steaua a jucat la nivelul maxim, în timp ce jucătorii de la Rapid n-au intrat la capacitate maximă.

Deci echipa care a jucat în Ghencea se numeşte FC Şucu SA, nu a fost Rapid. Eu nu aş putea ţine cu echipa aia pentru că nu văd că s-a investit acolo. 

Doar galeria investeşte sufleteşte acolo. Rapidul este o echipă construită de Dan Şucu pe bani puţini." a declarat Marian Iancu pentru Orange Sport.

Marian Iancu, despre vânzările de la Rapid

Marian Iancu a remarcat şi lipsa jucătorilor pe care Dan Şucu i-a vândut în străinătate, în ultimul an de zile, jucători importanţi precum Marko Dugandzic şi Rareş Ilie.

"În teren trebuia să fie Dugandzic şi Rareş Ilie pe care ai luat milioane. 

Şi care tu ai zis că le-ai adus de acasă, dacă erau, intrau în teren şi făceau diferenţă, şi nu numai ei, şi alte investiţii care trebuiau făcute din timp. 

Chiar şi benzile astea construite noi, cu Petrilă şi cu Funsho, în spatele lor cu Braun şi cu Borza, sunt construite după scandalul Petrolul din Giuleşti în care s-a strigat să plecaţi toţi.

Să nu uitam că ne-a plecat antrenorul cu trei zile înainte de începerea campionatului.

Tot o greşeală adminstrativă prin faptul că nu s-a investit în echipă şi nu avea calitate, o să spună Mutu cândva.

Nu putea să aibă rezultate mai bune cu o echipa care nu avea nici măcar calitatea celei de anul trecut pentru că nu s-a investit pentru că totul e drămuit. 

Se pune înainte, corporatist, contabilitatea înainte de investiţii, nu, că să aduci bani la club trebuie să ai rezultate, că să ai rezultate trebuie să aduci bani şi să investeşti.

Ăsta este ritmul, asta este ierarhia obligaţiilor tale, scara de valori că să nu mai zic că ordinea de priorităţi, bani, bani şi iar bani după aia rezultate.

Aşa se construieşte un club, nu invers, nu poţi să-l construieşti din contabilitate spre terenul de fotbal, nu, ci din vestiar şi terenul de fotbal spre contabilitate." a încheiat Marian Iancu.

Afla mai multe despre: marian iancudan sucurapidsteaua 

viewscnt
Articole similare