Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

ULTIMA ORĂ | Xavi a găsit înlocuitorul perfect pentru Busquets: "Barcelona nu renunţă"

ULTIMA ORĂ | Xavi a găsit înlocuitorul perfect pentru Busquets: "Barcelona nu renunţă"

FC Barcelona

Comentarii

Barcelona, cu Xavi, Deco şi Laporta la cârmă, a început deja să-şi contureze lista cu potenţialele transferuri pentru sezonul următor. Unul dintre numele trecute pe listă este cel a înlocuitorului pentru Sergio Busquets, fotbalist plecat de la Barcelona liber de contract.

Xavi a găsit înlocuitorul perfect pentru "metronomul" Busquets, care l-a urmat pe Leo Messi în SUA, la Inter Miami. Numele care nu-i iese din cap lui Xavi este cel al lui Joshua Kimmich (28 de ani), mijlocaşul defensiv al celor de la Bayern Munchen.

Xavi, cu gândul la înlocuitorul lui Sergio Busquets. Cum îl poate transfera Barcelona pe Kimmich

Joshua Kimmich, unul dintre cei mai buni mijlocaşi defensivi din lume în acest moment, mai are contract cu Bayern Munchen până în vara lui 2025, iar cele două părţi par că nu vor ajunge prea curând la un acord pentru prelungirea înţelegerii.

Barcelona vrea să profite şi să încerce să-l transfere pe Joshua Kimmich la un preţ redus, având în vedere situaţia contractuală. Catalanii vor să încerce să procedeze la fel ca în cazul lui Robert Lewandowski, să-l convingă mai întâi pe Kimmich să spună "da" ofertei din Catalonia şi apoi să negocieze în vara viitoare cu Bayern de pe poziţie de forţă.

Bayern Munchen l-ar putea pierde gratis pe Joshua Kimmich în vara lui 2025, dacă nu ajunge la un acord cu fotbalistul în ceea ce priveşte prelungirea contractului.

Joshua Kimmich a jucat 15 meciuri (1092 de minute) în toate competiţiile sezonului pentru Bayern Munchen, timp în care a pasat decisiv de cinci ori.

  • 75 de milioane de euro este cota de piaţă a lui Joshua Kimmich în prezent, potrivit specialiştilor de la transfe

Afla mai multe despre: barcelonajoshua kimmichxavitransfer 

viewscnt
Articole similare