Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Arena Naţională nu va fi plină până la refuz la FCSB - Rapid. Câţi suporteri vor fi prezenţi la derby-ul etapei: ”Nu se îngrămădeau să meargă acolo” | EXCLUSIV

Arena Naţională nu va fi plină până la refuz la FCSB - Rapid. Câţi suporteri vor fi prezenţi la derby-ul etapei: ”Nu se îngrămădeau să meargă acolo” | EXCLUSIV

FCSB

Comentarii

Preşedintele Consiliului de Administaţie de la FCSB, Mihai Stoica (58 de ani), a prefaţat duelul cu Rapid şi a detaliat aspectul legat numărul de suporteri care vor fi prezenţi pe cel mai mare stadion din România cu ocazia acestui derby.

FCSB şi Rapid se înfruntă astăzi, de la ora 20:30, în etapa a 15-a a Superligii, pe Orange Sport 1 şi Orangesport.ro.

Pe Arena Naţională se vor întâlni două dintre primele trei clasate: FCSB, liderul, cu 31 de puncte, şi Rapid, locul 3, cu 26 de puncte.

Motivul pentru care Arena Naţională nu va fi umplută la capacitate maximă de suporteri la FCSB - Rapid

Iar atmosfera de pe cel mai mare stadion al ţării se anunţă a fi una electrizantă. Mihai Stoica a anunţat că vor fi până la 40.000 de suporteri în tribune.

Preşedintele Consiliului de Administraţie de la FCSB a informat şi motivul pentru care Arena nu va fi plină până la refuz, stadionul având o capacitate de 55.000 de locuri.

”Ne apropiem de 40.000. Stadionul aproape de sold-out, pentru că peluza unde în partea superioară vor fi suporterii Rapidului va fi goală. Aşa e planul de securitate şi nici nu se îngrămădeau suporterii noştri să meargă acolo.

Şi să pui sub suporterii Rapidului lângă suporterii noştri poate duce la o problemă, care să ducă la incidente şi atunci nu avea niciun sens. 

Cam acolo estimăm, spre 35-40.000”, a declarat oficialul celor de la FCSB, la Orange Sport.

Duelul de pe Arena Naţională va fi condus la centru de arbitrul Sebastian Colţescu. El va fi ajutat de Sebastian Gheorghe şi Daniel Mitruţi.

Rezervă va fi Marcel Bîrsan, iar în Camera VAR se vor afla Ovidiu Haţegan şi Stelian Slabu. Observatori vor fi Liviu Ciobotariu şi Eduard Alexandru.

”Important e ca oamenii să vină la stadion să vadă spectacol”

”Important e ca oamenii să vină la stadion să vadă spectacol şi din partea noastră şi din partea Rapidului, să mărim fotbalul ăsta că e cam în jos. 

Ştim şi noi, dacă te bate Rapidul cu lotul pe care-l ai şi joci în spatele tău cu 40.000 de suporteri, înseamnă că trebuie să ne lăsăm de fotbal”, afirma şi liderul galeriei FCSB, Gheorghe Mustaţă, conform Fanatik.

Afla mai multe despre: fcsbfcsb rapidmihai stoicaarena nationala 

viewscnt
Articole similare