Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Becali ar putea privi uimit de la TV campania "Fii patron, nu antrenor", în FCSB - Rapid! Ce suspectează MM: "E unul care vrea să-şi facă reclamă"

Becali ar putea privi uimit de la TV campania "Fii patron, nu antrenor", în FCSB - Rapid! Ce suspectează MM: "E unul care vrea să-şi facă reclamă"

FCSB

Comentarii

Preşedintele Consiliului de Administraţie de la FCSB, Mihai Stoica, a comentat o iniţiativă surprinzătoare la adresa finanţatorului Gigi Becali. La derby-ul FCSB - Rapid, un suporter al gazdelor a plănuit să lanseze campania "Fii patron, nu antrenor", care a strâns reacţii în mediul online.

Gigi Becali ar putea fi contestat pe stadion. "Fii patron, nu antrenor", la FCSB - Rapid

FCSB - Rapid are loc în etapa 15 din Superliga, duminică, de la 20:30, în direct pe Orange Sport 1 şi Orangesport.ro. Înaintea partidei, un suporter al FCSB, Hans Gruber, a reuşit să strângă zeci de reacţii cu campania "Fii patron, nu antrenor", la adresa lui Gigi Becali

Conform anunţului făcut pe Facebook, campania a fost plănuită, iar persoanele interesate au primit planul pentru derby-ul de la Arena Naţională: "Logo-ul care a fost conceput de mine prin alăturarea unei caricaturi mai vechi (realizata de Bogdan Petry) si a textului FII PATRON, NU ANTRENOR!", susţine Hans Gruber. 

Reacţia lui MM Stoica: "E unul care vrea să-şi facă reclamă şi s-a gândit el la o mişcare de asta"

Informaţiile au fost comentate şi de oficialul FCSB, MM Stoica, cel care a discreditat iniţiativa. De asemenea, a spus că persoana care a pornit campania nu are legătură cu Peluza Nord, 

Dan Udrea: Circulă informaţia că la meci anumiţi suporteri, acum nu ştiu dacă sunt din peluză sau doar suporteri, şi-au imprimat nişte tricouri cu...

MM Stoica: Din peluză nu sunt. E unul care vrea să-şi facă reclamă şi s-a gândit el la o mişcare de asta. Nu ne interesează. Citeşte pe Facebook ce scrie, că să vină presa. Vrei să-ţi faci reclamă? Du-te, frate, să-ţi faci reclamă unde vrei tu. Nu are nicio legătură băieţaşul ăla cu Peluza Nord. 

Dan Udrea: Să înţeleagă cei care nu ştiu despre ce e vorba. Circulă informaţia că anumiţi suporteri vor imprima tricouri cu 'fii patron, nu antrenor'. 

MM Stoica: E un băiat care a făcut tricouri, mă. A mai fost cu tricoul ăsta, vrea şi el să apară, să-şi facă notorietate. 

Dan Udrea: Bine, mesajul n-ar fi rău. Eu înţeleg de ce. Pentru club nu e rău dacă ar avea şi un efect pozitiv. 

MM Stoica: Nu are niciun efect. 

Dan Udrea: Ştiu, dar pentru club nu e rău. 

MM Stoica: Nu-mi plac ăştia care vor să iasă în evidenţă cu ceva. Îmi plac oamenii care stau în banca lor. Îţi poţi manifesta oful, dar nu cu chestii de astea <<Alo, mă vede şi pe mine cineva?>> Să treci prin faţa camerelor să te vadă cineva. 

Afla mai multe despre: gigi becalimm stoicafcsb rapidgigi becali fii patron nu antrenortricouri fii patron nu antrenor gigi becali 

viewscnt
Articole similare