Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Anunţul făcut după ce România a devenit campioană mondială la minifotbal: "Comunitatea internaţională creşte rapid şi suntem mândri"

Anunţul făcut după ce România a devenit campioană mondială la minifotbal: "Comunitatea internaţională creşte rapid şi suntem mândri"

Sporturi

Comentarii

Filip Juda, Preşedintele Federaţiei Mondiale de Minifotbal, a declarat sâmbătă seară, că ediţia Cupei Mondiale de Minifotbal 2023 din Ras Al Khaimah a fost cea mai de succes din istorie.

Preşedintele federaţiei internaţionale de minifotbal: "Turneul din acest an a ridicat ştacheta"

România s-a impus în faţa Kazahstanului şi a pus mâna pe trofeu, în premieră, după un ultima act dramatic, decis la loviturile de departajare. 

”Comunitatea internaţională de minifotbal creşte rapid şi suntem mândri să vedem că acum avem o creştere a numărului de fotbalişti şi în Orientul Mijlociu, care vor face parte din viitoarele noastre turnee. 

Aş dori să mulţumesc Autorităţii pentru Dezvoltarea Turismului din Ras Al Khaimah pentru sprijinul lor în organizarea unui turneu cu adevărat de clasă mondială şi oamenilor din Ras Al Khairmah pentru primirea lor călduroasă, precum şi întregii familii a Minifotbalului Mondial. Turneul din acest an a ridicat ştacheta pentru pentru vizibilitatea şi dezvoltarea minifotbalului.”, a spus el.

'Falco' - mascota oficială a turneului a pus capăt competiţiei.

Simbol al importanţei culturale şi istorice în Emiratele Arabe Unite, şoimul Falco a personificat spiritul Cupei Mondiale de Minifotbal WMF.

 

 

Afla mai multe despre: minifotbalromania minifotbalromania campioana mondiala minifotbal 

viewscnt
Articole similare