Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"Era normal să fie asistenţă redusă pentru că e derby duminică”. MM Stoica, săgeţi către CSA Steaua după meciul cu Rapid | EXCLUSIV

"Era normal să fie asistenţă redusă pentru că e derby duminică”. MM Stoica, săgeţi către CSA Steaua după meciul cu Rapid | EXCLUSIV

Steaua

Comentarii

CSA Steaua şi Rapid au remizat, 0-0, ieri, în Cupa României.

Steaua şi Rapid nu au reuşit să ofere un meci pe măsura atmosferei din tribune. Cele două peluze rivale au făcut spectacol la prima întâlnire dintre ”militari” şi giuleşteni după cinci ani. Cu toate acestea, numărul de spectatori prezenţi în Ghencea a fost pus sub semnul întrebării.

La derby-ul din Ghencea au asistat 13.678 de spectatori, dintre care aproximativ 4500 de fani giuleşteni, iar restul de 9000 au fost susţinători ai Stelei. 

"Era normal să fie asistenţă redusă pentru că e derby duminică”. MM Stoica a reacţionat după CSA Steaua - Rapid

Întrebat despre asistenţa din Ghencea, de la meciul de ieri, MM Stoica a răspuns sincer. 

"Era normal să fie redusă pentru că e derby duminică. Aşa văd eu. Eu nu am ironizat pe nimeni. Mie îmi place tot timpul să compar cifrele. Ieri se depăşiseră 14.000 de bilete vândut doar în tribuna a doua.

Când s-a anunţat 13.678, eu am calculat şi am văzut câte erau vândute ieri la noi în tribuna 2. Atat. O constatare, pur şi simplu. Dacă ar avea suporteri, ar veni şi la meciurile în care nu joacă cu Rapid", a spus Mihai Stoica, la Orange Sport.

Afla mai multe despre: csa steauamm stoicarapidfcsb 

viewscnt
Articole similare