Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Revoluţie la FCU Craiova! ”Gogoaşă” e istorie: Peluza Sud are un nou lider. Decizie radicală luată instant, înaintea meciului cu FCSB

Revoluţie la FCU Craiova! ”Gogoaşă” e istorie: Peluza Sud are un nou lider. Decizie radicală luată instant, înaintea meciului cu FCSB

Fotbal

Comentarii

Schimbări importante au avut loc, în aceste zile, la FCU Craiova, iar efectele sunt imediate!

După remiza contra rivalei CSU Craiova, scor 1-1, într-un duel considerat în deplasare, în care echipa lor a jucat aproximativ 20 de minute în inferioritate numerică, suporterii formaţiei patronate de Adrian Mititelu au decis să ia atitudine.

Suporterii se întorc alături de FCU Craiova

Cea mai importantă schimbare la FCU Craiova, recentă, este cea a liderului de la Peluza Sud. 

Nucleul dur al suporterilor au decis ca Andrei Preda, cunoscut drept ”Gogoaşă”, să fie trecut pe ”linie moartă”, iar în locul său să fie numit şef unul dintre cei mai vechi şi respectaţi suporteri olteni, Sorin Chipeşu.

Omul cu portavocea a fost mereu alături de FCU Craiova, încă de la înfiinţarea Peluzei, însă din acest moment va răspunde de cele mai importante decizii ale facţiunii.

  • ”Gogoaşă” a decis să nu se mai prezinte la meciurile celor de la FCU Craiova în semn de protest, deoarece Adrian Mititelu nu a putut dovedi în instanţă că este continuatoarea ”Craiovei Maxima”.

Suporterii celor de la FCU au salutat la unison schimbarea Preda-Chipeşu şi sunt gata să ia cu asalt Capitala, duminică, la meciul cu FCSB.

Prima decizie pe care Sorin Chipeşu a luat-o din noua sa ”funcţie” este anularea boicotării meciurilor lui FCU. Noul lider din Peluza Sud a strigat adunarea în Bănie şi a avut grijă să organizeze deplasarea la Bucureşti, pentru meciul cu FCSB.

Partida contra rivalilor de la CS Universitatea a reprezentat un imbold, un impuls, care i-a trezit pe suporterii din Peluză. Aceştia vor să revină necondiţionat alături de echipă şi să o încurajeze până la ultima picătură de energie, indiferent de ce susţin instanţele, în legătură cu istoria.

Adrian Mititelu pare să fi îngropat şi el securea războiului şi anunţă că suporterii sunt bine-veniţi alături de echipă, pentru ca toate lucrurile să reintre în normal.

  • FCSB - FCU Craiova este programat duminică, 12 noiembrie, de la ora 21:00, într-o partidă din etapa a 16-a din Superligă. Duelul va fi transmis ÎN DIRECT pe Orange Sport 1, dar şi în format LIVE VIDEO pe site-ul orangesport.ro.

Afla mai multe despre: chipesuandrei preda gogoasaadrian mititelufcsb-fcu craiova 

viewscnt
Articole similare