Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Stadion nou pentru un club de tradiţie! Va fi tip lego, "la aceeaşi capacitate ca Arcul de Triumf", deşi echipa aştepta o arenă uriaşă: "Sperăm să fie gata"

Stadion nou pentru un club de tradiţie! Va fi tip lego, "la aceeaşi capacitate ca Arcul de Triumf", deşi echipa aştepta o arenă uriaşă: "Sperăm să fie gata"galerie foto

Fotbal intern

Comentarii

În sportul românesc ar putea apărea, în următorii ani, noi stadioane. De o arenă nouă ar putea beneficia şi Poli Timişoara, echipa de tradiţie din Liga 3. Deşi clubul bănăţean spera să joace pe noul Stadion "Dan Păltinişanu", s-ar putea mulţumi şi cu o arenă mai mică, tip lego, aflată în fază de proiectare.

Costel Pantilimon, despre Poli Timişoara şi noile stadioane din oraş

Poli Timişoara a retrogradat în Liga 3, dar abordează noul sezon cu o conducere nouă, cu Costel Pantilimon în frunte. Noul manager general al clubului a oferit ultimele detalii din jurul echipei. 

"Am luat-o cumva de la zero. Au fost multe lipsuri. Ne bazăm foarte mult pe jucătorii de la academie. Venim cu sufletul deschis, pentru că vrem să dăm ceva înapoi. Era un moment critic când am ajuns.

În capul nostru cumva este clar că vrem să promovăm, dar vreau să urmărim evoluţia jucătorilor noştri să vedem cum se dezvoltă în primele patru, cinci meciuri. Nu vrem să grăbim şi să ne pripim în declaraţii", a declarat Costel Pantilimon, pentru Orange Sport. 

La Timişoara sunt în proiect mai multe stadioane

Cât despre o nouă arenă în Timişoara, Poli e mai aproape de a juca pe un stadion nou tip Lego, decât pe noul Stadion "Dan Păltinişanu", care are probleme înainte de începerea proiectului

Stadionul "Dan Păltinişanu" era anunţat a fi al doilea cel mai mare din ţară, după Arena Naţională. 

"Promisiunile sunt din partea primăriei, în momentul de faţă, pentru construirea unui stadion mai micuţ, tip Lego, care ar fi la aceeaşi capacitate ca Arcul de Triumf. Sperăm ca în 2027 să fie gata cu toate, că mi-aş dori mult mai repede.

(n.r. - Dan Păltinişanu) Nu cred. Se discută de peste cinci ani de o demolare. În momentul de faţă lucrurile nu sunt nici măcar aproape măcar de a obţine o demolare, nici nu mai vorbim despre construcţie. E dezamăgitor din multe puncte de vedere. 

Frustrarea e şi mai mare... Un oraş precum Cluj a reuşit să strângă rândurile, Craiova a strâns rândurile şi are două echipe (n.r. - în Superliga). Nu este doar frustrarea mea, este a tuturor timişorenilor. Autorităţile să se trezească şi să pună mâna la treabă şi să dea din coate. 

Un oraş precum Aradul, mult mai mic şi mai slab dezvoltat faţă de ceea ce înseamnă Timişoara în momentul de faţă...", a mai spus Costel Pantilimon, pentru Orange Sport. 

Viceprimarul Cosmin Tabara a anunţat, recent, că arena tip lego este în fază de proiectare, iar documentaţia e pregătită pentru dezbaterea în Comisia de Urbanism.

 Galerie foto

Afla mai multe despre: stadion nou timisoaracostel pantilimonpoli timisoara 

viewscnt
Articole similare