Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Lotul Argentinei pentru ”şocul” cu Brazilia de pe ”Maracana”. Campioana mondială, atac stelar cu Messi, Di Maria şi Lautaro

Lotul Argentinei pentru ”şocul” cu Brazilia de pe ”Maracana”. Campioana mondială, atac stelar cu Messi, Di Maria şi Lautaro
Comentarii

Selecţionerul Argentinei, Lionel Scaloni (45 de ani), a anunţat lotul convocat pentru meciurile cu Uruguay şi Brazilia din preliminariile CM 2026.

Argentina şi Brazilia se vor întâlni într-un duel de mare tradiţie, programat miercuri, 22 noiembrie, în cadrul preliminariilor pentru Campionatul Mondial din 2026.

Selecţionerul Argentinei, Lionel Scaloni, a anunţat lotul cu care va aborda ”dubla” din această lună, unde ”Pumele”, pe lângă meciul cu ”Selecao”, mai au o partidă cu încă o rivală istorică, Uruguay, pe 17 noiembrie.

Argentina, ”şoc” cu Brazilia pe legendarul stadion din Rio de Janeiro

Din lot face parte şi Lionel Messi, recent laureat cu Balonul de Aur 2023, iar principalele merite sunt datorate prestaţiilor sale de la Cupa Mondială de la finalul anului trecut.

”Şocul” din Argentina şi Brazilia se va disputa pe celebrul stadion ”Maracana”, ”casa” celor de la Fluminense şi Flamengo.

Alături de Messi, din lotul convocat de Lionel Scaloni mai fac parte şi Emiliano Martinez, Nahuel Molina, Nicolas Otamendi, Enzo Fernandez, Rodrigo De Paul, Alexis Mac Allister, Paulo Dybala, Angel Di Maria, Julian Alvarez şi Lautaro Martinez.

De partea cealaltă, Brazilia nu va putea conta pe Neymar, acesta fiind accidentat grav, pe o perioadă lungă de timp.

În clasamentul preliminariilor din America de Sud pentru Campionatul Mondial din 2026, Argentina este lider, cu 12 puncte după patru etape, în timp ce Brazilia ocupă locul 3, cu şapte puncte.

Afla mai multe despre: argentinaargentina braziliabomboneralionel scalonilionel messi 

viewscnt
Articole similare